Скандално! Аутопсията разкри вероятната причина за смъртта на Робин Уилямс

Известният холивудски актьор Робин Уилямс вероятно е сложил край на живота си напразно, сочи аутопсията му. Според чужди медии Уилямс се е самоубил, защото разбрал, че е заболял от Паркинсон и го приел много тежко.

„Радар Онлайн“ обаче твърди, че аутопсията на 63-годишния комик сочи – едва ли е възможно да се говори за наличието точно на тази болест. Т. е. любимецът на милиони по света вероятно е сложил края на дните си поради лекарска грешка. Докладът за самоубийството на актьора стана известен едва сега. „Можем да говорим за различно заболяване – деменция с телца на Леви“ – отбелязва списание „Ин Тач“.

[ad id=“218001″]

Робин Уилямс беше намерен мъртъв на 11 август 2014 в 11:55 часа местно време в дома си в град Тибурон. Според експерти по съдебна медицина „по тялото има следи от удушаване, а на шията имал колан.“ Това води до заключението, че популярният актьор се е самоубил. Няколко дни след смъртта на Уилямс, неговата вдовица Сюзън Шнайдер заяви, че той е бил много разстроен заради поставената му диагноза Паркинсон.

[ad id=“218001″]

Робин Уилямс е роден на 21 юли 1951 г. в Чикаго. Завършва училище за Драма Джули Андрюс. Публиката го обичаше заради блестящата му игра във филмите „Джуманджи“, „Лечителят Адамс“, „Август Ръш“, „Обществото на мъртвите поети“, „Добро утро, Виетнам“.

[ad id=“236999″]

Плановете на Уилямс за 2015 включваха продължението на един от най-успешните комедийни филми с негово участие „Мисис Даутфайър“.


image0 (9K)