Скорпион – хороскопът на Алена за ноември

На 1 ноември сте готови за нови трудови подвизи, но не ви съветвам да се напрягате много на работното си място. Не отказвайте помощ на близки или приятели. Деловите предложения заслужават вниманието ви и ще ви донесат добри приходи в следващите дни.

На 2 ноември сте странно агресивни към колегите си. Време е да видите себе си отстрани, през погледа на другите хора. Извинете се и осъзнайте колко неприятни за околните сте били в последните дни само защото искате да получите по-високо професионално признание.

На 3 ноември, в почивния ден, сте изцяло във властта на стремежа си към ново начало. Поставили сте си цел, която сте решили на всяка цена да постигнете до края на деня. Не се замисляте, че неочаквано може да се провалите. Забавете порива си.

На 4 ноември, ако работите в почивния ден, не противоречете на колегите си. Следобед се постарайте да работите, без да се разпилявате. Не са изключени технически проблеми, които пречат на работата ви.

На 5 ноември ще се ядосате на вашите близки, защото имат различни от вашите планове. Няма как да ви попречат да отидете на работа въпреки опитите им да ви натоварят със задължения, но ще ви притесняват с чести обаждания.

На 6 ноември откажете пътуване, свързано с големи разходи, за да не съжалявате за похарчените напусто пари. Завършете текущата си работа. Не се поддавайте на желанието за промени.

На 7 ноември промените изобщо няма да ви харесат, защото отказвате да се примирите с поднесеното ви от Съдбата в този ден. Приемете, че няма как да промените ставащото в своя полза.

На 8 ноември стабилизирайте постигнатото до момента, ако искате да си спестите неочаквани проблеми още сутринта. От вас зависи да сте задълбочени и отговорни на работното място.

На 9 ноември проведете неотложните разговори и срещи, като отделите пари и поканите деловите си партньори на работен обяд. Уговорете бъдещи срещи, за да вземете крайно решение по направените предложения.

На 10 ноември, в почивния ден, се предпазвайте от кражби на имущество, а също и от финансови загуби. Помолете ваши съседи да наглеждат дома ви, ако пътувате за по-дълго време. И вие ще се изненадате от приходите си, които са причина за апетити към парите ви.

На 11 ноември, в почивния ден, неочаквано и за вас ще ви направят интересно делово предложение, което не бива да приемате, преди да сте го споделили с вашите началници или партньори. Вместо да си създавате проблеми на работното място, премълчавайте и се заемете със задачите си.

На 12 ноември проведете планираните делови разговори и насрочените срещи с хора, които търсят помощта ви. Следобед имате възможност да проведете срещи с вашите колеги.

На 13 ноември всички делови разговори ви носят удовлетворение, въпреки че сте напрегнати. На работното ви място цари хармония, която ще ви помогне да се справите със задълженията си.

На 14 ноември се пазете от запознанства, които не ви харесват от пръв поглед. Интуицията ще ви предпази от провали в делово отношение заради доверяване на неподходящи партньори или на непознати хора, които днес ви представят.

На 15 ноември трудностите на пътя ви са причина за разногласия с вашите колеги и проблеми, блокиращи работата ви. По-добре ги приемете като изпитания, с които трябва да се справите.

На 16 ноември се заемете с рутинните си задължения. Разсеяни сте. Предпазвайте се от грешки, които ще навредят и на колегите ви. Не спорете с тях и не доказвайте правотата си. Денят не позволява инвестиции, ако не сте предвидили средствата отдавна и се налага да взимате кредит, защото фалитът може бързо да ви споходи.

На 17 ноември, в почивния ден, стабилизирайте постигнатото и се заемете със задълженията си, обвързани със задгранично съдружие. Ако трябва да подписвате документи, не го правете в този ден.

На 18 ноември, в почивния ден, се опитвате да блеснете с уникалните си идеи. Не пропускайте да покажете на колегите си, че цените тяхната помощ, ако искате да ви обърнат внимание.

На 19 ноември ще ви зарадват неочаквано големи приходи за отлично свършена работа, които идват по-рано от обикновено. Вашите колеги ще ви поздравят за успеха и ще са искрени.

На 20 ноември не позволявайте на емоцията да властва над вас, над мислите, над думите и успехите ви! Съхранете постигнатото до момента. Откажете се от начинанията. Не взимайте прибързани решения и избягвайте грешките, водещи до финансови загуби.

На 21 ноември забравете прибързаността. Новите си задачи започнете към обед. Сутринта сте все още във властта на фантазиите си и мечтаете за почивка и пътуване зад граница.

На 22 ноември успехът изисква да сте тактични и да не говорите повече от позволеното, особено ако се отнася за ваши нови планове и идеи. Критиката води до желание на вашите колеги да ви пречат.

На 23 ноември сте склонни да допуснете на работното си място колеги, които веднъж сте отдалечили заради некоректност. Бъдете внимателни, защото грешките ще ви донесат сериозни загуби, морални и материални.

На 24 ноември денят е почивен, но се сблъсквате с трудности, които сте предизвикали сами. Засиленият стремеж да съхраните материалните си придобивки, като откажете да дадете своя принос за общо начинание, ще предизвика неприязънта на околните.

На 25 ноември не предприемайте несъгласувани промени на работното си място. Ако пътуванията са неотложни, бъдете внимателни в почивния ден, не превишавайте скоростта и спазвайте знаците.

На 26 ноември ще пожънете неочаквани и впечатляващи околните приходи. Въпреки този факт не се надявайте, че ако инвестирате, ще се зарадвате на бърза възвръщаемост на вложените пари.

На 27 ноември анализирайте разговорите си и осъзнайте грешките си от началото на месеца, защото се налага да ги отстраните своевременно, тъй като няма да бъдат забравени. Обмислете бъдещите си планове, без да ги споделяте.

На 28 ноември се обогатете с нова информация, свързана със служебните ви задължения. Искате да смените професионалното си обкръжение, което по ваше мнение сте надраснали, но денят не е подходящ.

На 29 ноември трудностите на работното място, заради които са ви натоварили с нови задачи, са основната причина за рязка смяна на настроението ви. Прекалено високото ви самомнение днес работи във ваша вреда и ви печели врагове.

На 30 ноември пътувайте, ако имате достатъчно пари и разходите няма да се отразят зле на семейния бюджет през следващата седмица. Раздразнителността и нетърпението са вашите най-големи неприятели.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)