След дълга раздяла Нина Добрев се събра с родителите си

Холивудската звезда успя да прекара време с майка си и баща си. Фамилията се срещна в Солун, където Нина снима филм.

Родената в България актриса не е виждала родителите си няколко месеца, научи ЗАРАТА. Нина живее зад океана, а най-близките й хора са в София. Срещите им в последните години са по-редки най-вече заради пандемията и трудностите с пътуването. В допълнение графикът на актрисата е препълнен за месеци напред.

Още когато разбира, че една от локациите на снимките ще е гръцкия град, Добрев наема вила, в която да отседне и кани семейството си да й гостува. Родената в България звезда от „Дневниците на вампира“ показа кадри от времето, прекарано с родителите си. Брюнетка се наслаждава на срещата с майка си и баща си. Семейството си прави разходки из красивия град и се опитва да навакса времето, в което не са били заедно.

„Когато семейният бизнес се превърне в маймунджилъци“, коментира Добрев към кадрите. Всяка вечер семейството сяда на брега на морето, а Нина разпуска с чаша вино. С нея е и най-верният й приятел – кучето Маверик. Четириногото е неотлъчно до актрисата навсякъде по света.

В същото време се очаква Нина да пристигне у нас след няколко седмици. Кога точно ще се случи, никой не казва. Ала Нина със сигурност ще се разходи из любимата си София. Снимките на лентата „Зидарят“ ще продължават в киноцентър „Бояна“. Междувременно Добрев подкрепи колегата си Уил Смит, който удари Крис Рок по време на раздаването на наградите „Оскар“. „Предпочитам да помня този момент, а не другия“, заяви Нина и сподели видео от момента, в който Смит получава отличието за най-добър актьор, пише България днес.


image0 (9K)