Софкин вбеси Ути Бъчваров

Напрежението върху Георги Софкин явно си оказва думата. Той е първият номиниран за изгонването от къщата на „ВИП Брадър”. Подложен на този стрес Малкият голям човек се отдава на пиене и претенции, което на свой ред дразни все повече изтънчените съквартиранти.Нервите отново изплуваха на повърхността по време на поредния купон в къщата. Под въздейсвтието на огнената вода всички се бяха развилнели, като в един момент разгорещилият се Софкин се приближи до Ути и го пита „дали е готвил за инвалиди”. Това изкара пухкавият готвач от кожата му. Бъчваров веднага избълва в лицето на Софкин: „Малоумно е да ми задаваш такива въпроси”.

А след това той изрази възмущението си и пред другите съквартиранти. „Софкин ме дразни”, призна още той.

Преценили, че алкохолът е дошъл в повече на малкия голям човек, съквартирантите решиха да му го спрат, като Ути забрани на Софкин да изпие взетата от него чаша с текила.

Тази забрана дойде като капак за критиката, която по-рано изтърпя Софкин. Според съквартирантите, той, освен, че пиел, също и пушил твърде много. „Пуши за 11, има претенции за 18”, изцепи се Ути.

На фона на всеобщото неодобрение Софкин продължава да изпада все по-дълбоко в социална изолация в къщата.

Зрителите от самото начало на риалити предаването коментират, че Георги Софкин е пристрастен към алкохола, той пие от сутрин до вечер, без да се съобразява, че питиетата са за всички, а не само за негова лична консумация. Това принуди Ирина Тенчева и Вальо Михов да предприемат мерки. Водещата и бившият президент на ЦСКА седнаха да мъдрят стратетия как да се случи това.

Вальо Михов намекна, че пиянството на Софкин не е само в Къщата, но и в реалния живот. Футболният функционер взе решение да обяви цигарен и алкохолен режим, като намали наполовина чашите и тютюна на Жоро.

Тенчева пък просто вдигна последните няколко останали бутилки с уиски нависоко и обясни: „За да не може ниски хора да си го взимат“.

Това обаче не спря Софкин и от уиски той мина на текила.

блитц


image0 (9K)