Социалната мрежа прегря след връщането на Христина във Фермата

Скандалната 29-годишна Христина с гръм и трясък се завръща във Фермата: Съединение, след като преди 3 седмици Лилия, момичето от Молдова, елиминира софиянката на дуел и тя напусна формата.

Снощи се състоя пореден сблъсък на арената, този път напълно своеобразен – в трибой една срещу друга, за връщането си в играта, застанаха 3 момичета. Изборът беше направен изцяло от продуцентите, тъй като вероятно рейтингът на предаването се срути, всичко във фермерския двор стана скучно и те решиха да върнат някои от „цветенцата“, загубили дуелите до момента. Очакваше се сред тях естествено да бъде Христина, както и другият „бисер“ Радилена. Вероятно те бяха решението на продуцентите, защото като трети грач им предложиха едната от близначките, представили се изключително слабо в състезанията. Те си бяха бита карта още преди да започне дуелът.

Явно за раздвижване на зрителската аудитория от предаването залагаха на скандала, в лицето на Христина, или на любовни отношения между Радилена и Симеон от друга страна.

Е, Христина спечели и с неистови викове и подскоци, типично в неjния необуздан стил, се очаква в епизода тази вечер да видим как ще я посрещнат останалите фермери. Вероятно никак няма да ѝ се зарадват.

Какво казват зрителите в страницата на Фермата. Както можете да предположите, не включваме нецензурните и обидни коментари, които за жалост никак не са малко:

Сега ни се налага да гледаме само злоба и интриги.Христина е най-голямо недоразумение,което предаването е имало.Иван и Андрей се излагат с този избор.Абсолютно е недопустимо да се псува пред милионната аудитория и най-вече, какво може да покаже с неадекватното си поведение.

Каквато ни държавата,такива ни ценностите такива ни и предаванията….за единия рейтинг…съсипват прекрасния замисъл на Фермата.

Припомниха ми защо спрях да харесвам предаването. Но пък ни показаха каква сила е злобата. Ще ми се да я посрещнат във фермата със същото отношение, каквото имаше тя към съфермерите си.

За мен предаването свърши … Браво на продуцентите!!

Биг брадър по Нова и Биг брадър по БТВ …

А на мен ще ми е забавно.

Давай Хриси смело напред нека да не те харесват.

Очаквах да спечели Христина, но чак пък така да я „бутате“, тя игра нечестно на последната игра ….Опорочихте идеята на формата! Вие търсите само интриги, злоба и скандали…Знаете какво ще донесе нейното присъствие и поведение във фермата и вие най- безогледно го толерирате и подкрепяте. Гледах с удоволствие всички сезони на Фермата, идеята на предаването е страхотна, но вие ли или сценаристите ви превърнахте формата в един долнопробен, махленски сеир…Съжалявам за участниците, които са влезли с идеята да играят честно и да покажат какъв е българина наистина. Съжалявам и за вашето виждане относно развитието на предаването. Вслушвайте се и в мнението на зрителите. Много съжалявам, но повече няма да ви гледам.


image0 (9K)