Специални отстъпки за две премиери в Операта

Специални отстъпки за двете си предстоящи премиерни заглавия предлага Държавна опера-Стара Загора.

 Само на 11,12 и 13 юни на двете каси на Операта може да закупите:

– Семеен билет за премиерата на мюзикъла за деца „Машина на времето“ на цена от 10 лв. билет за родител, деца до 12 г. – безплатно.

– Семеен билет за премиерните спектакли на операта „Палячи“ под купола на Цирк „Балкански“ с атрактивни циркови номера – Държавна опера-Стара Загора предлага общо 100 билета за двата спектакъла на 20 и 21 юни на цена от 15 лв., децата до 12 г. – безплатно.

Кратко за премиерните спектакли:

[ad id=“225664″]

Базиран на идеята да провокира твоето любопитство към зараждането и развитието на музиката и танца от Каменната ера до наши дни, новият детски спектакъл на Държавна опера Стара Загора ще те превърне в пътешественик във времето. Знаеш ли какво е това Барок? Дали е нещо за хапване? А, чувал ли си нещо за Краля Слънце? И наистина ли мислиш, че мумиите не могат да оживяват? Знаеш ли кой е Йохан Себастиян Бах? Дали има само рицари в Средновековието и що е Григориански хорал? О, не се притеснявай ако не знаеш отговорите!

Ако искаш да ги научиш и да пътешестваш с децата от Детско-юношеско студио за опера и балет „Маргаритки“, заповядай на 14 юни 2018г. от 19.00ч. в залата на Държавна опера Стара Загора.

[ad id=“263680″]

Държавна опера Стара Загора представя за първи път под купола на цирк Балкански операта „Палячи“ от Леонкавало

Една истинска история за гърбавия клоун Тонио, страховития Канио и неговата невярна съпруга Неда. Представление, което прекрачва границата между въображение и реалност. Режисьор Огнян Драганов, диригент Ивайло Кринчев.

В главните роли на тази покъртителна история блестят имената на Калуди Калудов, Зоран Тодорович, Анна Дитри, Деси Стефанова, Нико Исаков и Александър Крунев.  С изключителното присъствие на артистите от трупата на Академичен цирк Балкански.

Само на 20 и 21 юни от 19 часа в Парк Артилерийски под купола на цирка!


image0 (9K)