Сприятеляваме се с всеки от зодиака!

Ако искате бързо да изградите доверие с някого, не забравяйте, че всяка зодия се нуждае от свой уникален подход.

Овен

С Овен всичко е съвсем просто. Трябва веднага да му покажете, че имате много общи неща. Овните също обичат да им правят комплименти. Кажете им нещо хубаво и те ще станат ваши приятели. Не спорете с него, ще загубите.

Телец

За Телеца е важна изгодата. Ако имате какво да им предложите, те определено ще обмислят кандидатурата ви. Ако сте готови да се жертвате за тях, това определено ще ги заинтересува. Никога не им давайте непоискани съвети.

Близнаци

За да направите Близнаци свои приятели, трябва да ги заинтригувате. Ако нямате достатъчно харизма и чар, дори няма да ви погледнат.

Рак

Ракът трябва да се третира като брат или сестра. Трябва да можете да ги слушате, да ги подкрепяте в трудни моменти. Те определено няма да останат длъжници в такава ситуация.

Лъв

За да се сприятелиш с Лъв, трябва да имате общи интереси. Трябва да им покажете своята лоялност от самото начало, защото не искат да бъдат просто спътници.

Дева

Девите са мъдри хора, които най-много ценят искреността в приятелите. Ако им изневерите или предадете, никога не можете да си върнете доверието.

Везни

Да станеш най-добрият приятел на Везни не е лесно. За да направите това, е необходимо многократно да доказвате своята лоялност, да оказвате помощ, да казвате добри думи за тях.

Скорпион

Скорпионите са приятели с тези, които им се подчиняват. Ако човек не изпълнява неговите „заповеди“, значи не е достоен да бъде наричан негов приятел.

Стрелец

Стрелецът обожава тези, които проявяват интерес, но не престъпват границите и не нарушават личното му пространство. Стрелецът не иска да бъде приятел с тези, които приемат приятелството твърде сериозно.

Козирог

Козирозите са много трудни приятели. Те общуват само когато е необходимо. Едва ли ще чуете обаждане вечер, само за да разговаряте. Няма трикове и тайни в общуването с Козирозите. Те сами избират кой ще им стане приятел и кой не. Те просто трябва да разберат кой е достоен за това. Това отнема време.

Водолей

Да се ​​сприятелиш с Водолей е достатъчно лесно, но ще отнеме време, за да станеш наистина близък човек или най-добрият приятел за него. Водолеите обичат, когато хората не говорят за проблеми. Те са оптимистични личности, които обичат лекотата, простотата и хумора. Водолеите също обичат да бъдат приятели с хора, които са по-умни от тях.

Риби

Рибите имат силна съпричастност, така че винаги се притичват на помощ на другите. Те очакват същото от тези, на които някога са помагали. За да станете приятел на Рибите, просто трябва да прекарате време с тях. Също така, ще бъде полезно да не им отправяте критика, защото са доста чувствителни.

iwoman.bg

 


image0 (9K)