Среднощно убийство на собственичка на заведение в Благоевград

Жената е починала е от загуба на кръв, след като мъж на около 40-годишна възраст й е прерязал сънната артерия
[ad id=“225664″]

Убитата е била собственичка на заведение за бързо хранене.

Малко след 1 часа през нощта 58-годишната жена се прибирала към дома си в кв. „Струмско“ в Благоевград. На входа на блока, в който живее, е нападната и убита. Има прорезна рана, починала е от кръвозагуба. Твърди се, че е била прерязана сънната й артерия. До тялото на жената е открита счупена бутилка от бира.

Издирва се криминално проявен 40-годишен мъж, близък до семейството. Става въпрос за Радослав С. – „Соколето“, който преди седмица е пребил 35-годишната дъщеря на убитата.

[ad id=“263680″]

Към 5 ч. тази сутрин са задържани за разпит 61-годишната майка и 42-годишният брат на „Соколето“, който не бе открит тази нощ, съобщава Канал 3.

Заради издирването на мъжа Благоевград е под полицейска блокада. На изходите на града, както и на главен път Е-79, са разположени полицейски патрули, които претърсват всеки излизащ от града автомобил.

„Около 01.16 часа тази нощ е получен сигнал за това, че на площадката след входната врата в жилищен блок в ж.к.“Струмско“ в Благоевград лежи жена, до тялото, на която има кръв. От пристигналите на място полицейски служители и екип на ЦСМП-Благоевград е установено, че се касае за жена на 58 години от Благоевград, която е починала“, гласи официалното съобщение на ОДМВР-Благоевград.

[ad id=“236993″]

По случая е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава“, гласи официалното прессъобщение на МВР по случая.


image0 (9K)