Старозагорските математици, които покориха Азия, на приятелска среща в Общината

Старозагорските математици, които покориха Азия днес се срещнаха с кмета Живко Тодоров и не говите заместници Иванка Сотирова и Красимира Чахова.

Liubomir LiubenovМишо беше на състезанието в Хонг Конг, Светльо, Христо и Любчо – в Сингапур. С помощта на кмета на община Стара Загора г-н Живко Тодоров, който осигури 12 000 лева за самолетни билети и така финансира пътуванията на младите ни математици. Аплодисменти за всички! – това казва Любомир Любенов, председател на УС на Педагогическата асоциация “Образование без граници” и официален представител на SASMO за България.

На снимката отляво надясно: г-жа Иванка Сотирова- зам.-кмет на община Стара Загора, Николина Куличева – директор на ПМГ „Гео Милев“ – Стара Загора, Светослав Карабалиев – на 1 точка от златния медал в Сингапур, Любен Карбанов- златен медал на Азия оупън, Христо Анастасов – два сребърни медала от Сингапур и Азия оупън, г-н Живко Тодоров – кмет на община Стара Загора, Михаил Михов – единствения българин на състезанието в Хонг Конг и завършил с бронзов медал и Красимира Чахова – зам.-кмет на община Стара Загора.

Аз съм супер удовлетворен от доброто отношение на общинската управа. Децата са много щастливи от днешната случка. Например Мишо не беше нещастен, че не е получил наградата на Фондация Бербатов, а беше щастлив че има снимка с Живко Тодоров, коментира Любенов.

На 27 юли 2017 г. Куала Лумпур очаква нови български победи!


image0 (9K)