Старозагорските фейсбук групи: ИСТИНАТА ЗА СТАРА ЗАГОРА

В групата не е приемат новосъздадени профили, профили без снимка и страници.
В тази група администратора няма да ви блокира ако спазвате общоприетите правила. Няма да ви бъде наложена цензура върху вашето лично мнение,несъгласие и критика към всеки. Тук можете както и да критикувате,така и да изразите положителното си отношение към всичко и всеки в нашия град.
Моля, спазвайте добрия тон в групата!
Не обиждайте събеседниците си – всеки има право на мнение!
Препоръчително е писането на кирилицаVМоля преди да пуснете пост проверете дали няма вече пуснат такъв и да не повтаряте темите и една и съща информация.
Не е позволено качването и злоупотребата с лични фотографии – това не само е аморално, но е и престъпно. Не ползвайте групата с рекламна цел на фирми и сайтове.Тук не се коментират политически теми и всичко свързано с политически партии. Групата е със социална насоченост. Администраторът си запазва правото за изтриване на членове на групата, също и за връщане на такива. Истината няма едно единствено определение, но най-често се дефинира като твърдение, изказване в съответствие с фактите или действителността. Администраторите са двама и застават пред вас с лицата си.
Администраторите не позволяват да се ползва името на фейсбук групата“ИСТИНАТА ЗА СТАРА ЗАГОРА“ за реклама,политически или други цели,без съгласието изрично и писмено на двамата администратора.Всички права върху името,снимки и статии в групата са запазени по закона за
АВТОРСКО ПРАВО В ИНТЕРНЕТ-ПРОСТРАНСТВОТО.
Публична: Всеки може да види кой е в групата и какво се публикува.
Групата е създадена на 27 юни 2013 г. Името за последно е променено на 3 май 2017 г.
Администратори и модератори · 2
Йордан Йорданов – Администратор – БСУ Бургас
Мария Йорданова – Администратор
Членове · 69 929
Групата може да посетите ТУК: 


image0 (9K)