Стефан Илчев от „Капките“ имал любовник политик

Любимецът на публиката в шоуто „Като две капки вода” Стефан Илчев крие любовник – политик, който дори щял му гарантира победата в седмия сезон на хитовия музикален формат.

Слуховете за гласовития бургазлия, възпитаник на Националната музикална академия „Панчо Владигеров”, са толкова горещи, че чак парят, а според близък приятел на певеца, аферата му с политика е от близо година, пише „Уикенд”.

„Стефан не обича да е под прожекторите, затова и упорито крие връзката си. Малцина са наясно с интимния му свят”, твърди познатият на Илчев пред седмичника. По думите му властното гадже на певеца може да използва връзките си, за да удари едно рамо на кариерата на младежа.

„Нищо чудно, ако финалът на „Капките” в понеделник спечели точно Стефан Илчев”, шушукат злите езици.

Стефан е сред четиримата финалисти в „Като две капки вода” заедно с Милко Калайджиев, Мария Илиева и Тита. Музикалният му талант е безспорен, а умението да имитира всевъзможни родни и световни звезди – повече от категорично. Но дали това ще му бъде достатъчно, за да спечели или слуховете за интимните му отношения ще окажат влияние, скоро ще стане ясно.

Вечно усмихнатият красавец, който е истински властелин в имитацията на дамите, без усилие обира овациите на феновете на имитаторското шоу с превъплъщенията си в образи като Кичка Бодурова, Мария Илиева и Марая Кери, и навярно чака с трепет своя бляскав момент.

В момента Илчев отрича да има гадже, но в шоу средите е публична тайна неговата връзка с влиятелен политик от една от големите партии. Двамата се срещали дискретно от около година, а Илчев често ходел в чужбина с него. Именно влиятелното гадже на изпълнителя плащал наема и от 900 евро на луксозния му апартамент в София, освен това спонсорирал и кариерата му.

Набрал инерция от голямата сцена, гласовитият певец е готов вече не с една и две, а с няколко самостоятелни песни, които да изстрелят кариерата му на по-горно ниво. Първата от тях можем да очакваме буквално след края на „Като две капки вода”.

 

 


image0 (9K)