В събота покажете силата на волята си и вижте какво ще се получи

В събота може да покажете силата и волята си и да постигнете важни успехи. Това не е ден, в който трябва да се криете, а напротив: смело и гордо да показвате лицето си, уменията и знанията, които притежавате. Разбира се, нито едно ваше действие не бива да излиза извън контрол.

Разумът трябва да е водещата сила във всяко едно начинание в събота. Може да се ангажирате с битови или имотни дела, с подготовка на подаръци, както и с всичко останало от което очаквате да ви създаде настроение до края на годината.

Изненадващо може да възникне неприятен спор или конфликт с някой, когото смятате за приятел. Това ще бъде благоприятен ден за срещи и гостувания, но се съобразявайте с наложените епидемиологични правила в страната, където живеете.

Жените над средна възраст да не се вторачват твърде дълго и дълбоко в неприятностите, които имат в момента. И това ще отмине в живота ви. Имайте търпение! Мъжете над средна възраст могат да получат приятни новини или да имат емоционални преживявания с дете, внуче или друг млад човек.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, може да допуснете грешка поради собствена заблуда или непредпазливост. Това ще бъде благоприятен ден за финансовите дела, затова насочете вниманието си в дейности свързани с пари. Неприятностите ще са на база прибързани действия или обещания през седмицата. Разговаряйте или вземайте решания за документи или договори, но оставете конкретните действия и подписи за понеделник.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, следете внимателно всяка новина, информация при разговор с други хора. Така ще получите интересна идея или ще възникне нова възможност за вас. Този ден ще благоприятства изграждането на планове за бъдещето ви. Ще бъде благоприятен за ново начало или за развитие на нови контакти. Ако днес изгубите нещо или се разделите с някого, не съжалявайте. Внимателно следете проблеми или притеснения, които засягат вашето семейство или роднини!

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще се ангажирате с подредба в дома си, най-вероятно за да направите обстановката по-комфортна за празничния сезон. Събота вещае различни изненади, чието развитие ще продължи и през новата седмица. Ще възникнат спорове или недоразумения, които ще отминат бързо. Опитайте късмета си с един лотариен билет (ако можете). Младите мъже ще имат благоприятен ден за работа и за усвояване на нови знания и умения.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби в събота ще имате благоприятен ден за пътуване, за развлечения и туризъм, както и за всички онези неща, които ви създават удоволствие. Може да пазарувате, да се поглезите с нови дрешки или с вкусна храна, според предпочитанията си. Конфликт с млада жена, която се опитва да хитрува, да ви излъже или действа злонамерено срещу вас, може да прерастне в неприятен конфликт. Мнозина от вас ще правят планове и уговорки за пътувания до края на годината.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)