Тази вечер в „Златно момче“: Кязъм си е внушил, че Сейран трябва да роди дете

Суна и Асуман съобщават на Кязъм, че възнамеряват да ходят на фитнес, което е повод бащата за пореден път да унижи дъщеря си.

Ифакат става свидетел на скандала и опитва да я утеши, като й споделя, че поначало тя е била избрана за жена на Ферит.

Ифакат обещава на Суна да я направи господарка на дома, като я омъжи за Кая. Суна отказва. Ифакат й казва, че Кая се интересува от нея.

Сейран и Кая се прибират заедно. Кязъм пита дъщеря си къде е Ферит. Сейран му признава, че се е записала в университета.

Кязъм е бесен и започва да вика. Ферит му отговаря, че това е въпрос между него и нея. Предупреждава го никога да не повишава тон на Сейран.

Сейран се извинява на Ферит. Опитва се да му обясни ситуацията. Заявява, че го обича повече от всичко.

Нюкхет вдига скандал на Кая. Той е на мнение, че могат да решат всичко по-скоро. Нюкхет не желае синът й да играе собствена игра, а да спазва плана й.

Ифакат казва на Кая, че вече са съюзници. Той й споделя, че това е играта на живота му. Предлага му да се ожени за Суна.

Кязъм си е внушил, че Сейран трябва да роди дете. Хатидже обещава да говори със Сейран.

Султан вижда Ферит в банята и си спомня за приключението, което е имала с него на младини. Ферит се разправя със слугинята и я гони от стаята си. В това време влиза Сейран и вдига скандал на Султан.

Сейран отказва да говори с баща си. Кязъм й казва да не разчита на Ферит. Нюкхет се опитва да защити Сейран, но Кязъм не й оставя длъжен.

След като Султан излиза, Сейран се ядосва на Ферит и двамата започват да се карат.

Ферит предупреждава Султан да си мълчи, иначе ще я изгони.

Суна упреква сестра си, че е станала зависима от Ферит.

Кая започва да сваля Суна. Суна го кани на тържеството. Кая първо отказва, след което се съгласява.

Нюкхет се среща със Зерин. Разказва на майката на Пелин, че е станала господарка на имението и е спечелила доверието на Халис. Пелин се присъединява към двете приятелки. Трите жени заедно планират отмъщението си.

Сейран не смее да каже на Ферит, че Суна е поканила Кая на вечерята.

Източник: Telenovellas News


image0 (9K)