Тази вечер в „Сега и завинаги“: Маските падат! Разкритията са като лавина

Любовната сага „Сега и завинаги“ продължава и тази вечер в поредния епизод на сериала. Емоциите са изпепеляващи, интригите са кръстосани в много сложни фигурации, а разрешението на конфликтите още не ясно.

[ad id=“225664″]
Фатих и Фикрет се хващат за гушите. Братът и сестрата стигат до истини, които са таили от години.

Връзката на Ийт и Нур е на косъм.

Фатих разказва на Нур цялата история на своите чувства към нея и тя е меко казано изумена, защото винаги го е имала за много близък приятел и изповедник.

Фикрет, въпреки подлите си интриги, обещава на брат си, че ще му „осигури“ Нур, тъй като е на път да доведе с подмолните си действия разрива между младата жена и Ийт.

[ad id=“263680″]

Не се примирява със създалата се ситуация и Фарат. Неговите чувства към Иджлял не го оставят на мира – търси я, пише съшбщения, а Ийт полудява от това, тъй като жена му се кълне, че няма нищо общо с братовчед му. Ийт тръгва изнервен да търси Фарат в агенцията, където се вижда с Нур. Тя го пита защо е толкова бесен, при положение, че всички са наясно с тяхната връзка, че се обичат и защо Ийт не остави Иджлял да прави с живота си, каквото си иска. Той отговаря, че това е така, само насреща му да не е братовчед му.

В крайна сметка Ийт разбира, че Фарат обича истински Иджлял, която пък му признава, че винаги е обичала само него, но че ѝ е приятен гъделът да усеща вниманието на Фарат.

[ad id=“237001″]

Старият приятел Фатих все пак се поддава на дългогодишната си любов към Нур и приема предложението на манипулативната си сестра Фикрет, която му обеща красавицата да бъде негова.

Двете сестри Ямур и Ярен не могат да разделят хубавеца Емин.

Какво още ще се случи в епизода, ще видите тази вечер в 20 часа по бТВ.


image0 (9K)