Тази вечер в „Състояние на връзката“: Айшегюл пише бележка на Джан и му казва, че го обича

Исмаил, Джан и Айшегюл се сбогуват с Исо. Айшегюл дава Исо на Елван и я моли да се грижи за него.

Джан отива при Елиф. Тя му показва какво е купила за Исо, но той й казва, че Исо е при своя роднина. След това й казва, че я напуска, защото заради нея е загубил хората, на които държи.

Джан отива при Айшегюл, за да я утеши, но Елиф звъни на вратата и казва на Джан, че остава при него, защото има право да живее с мъжа си.

Айшегюл моли Джан да си тръгва, защото има план как да отпрати Елиф.

Елиф отива да остави нещата в стаята на Исо. Айшегюл пуска запис на призраци от телефона си, който отеква из цялата къща. Елиф е много уплашена. Айшегюл я лъже, че къщата е обитавана от духове, тогава чуват почукване на вратата и двете се плашат. Джан влиза през прозореца и ги пита защо не са отворили вратата.

На следващия ден Гюлендам и Айшегюл се смеят на Елиф.

Айшегюл започва да пише своята статия, но Елиф й пречи, като усилва телевизора. Айшегюл отива в кафене, за да пише на спокойствие.

Мурат се обажда на секретарката си и й дава адреса на Айшегюл, за да й изпрати тефтера.

Елиф оглежда къщата и намира снимката от сватбата на Джан и Айшегюл. Разкъсва я и я прибира.

Мурат отива в кафенето, където е Айшегюл. Той й казва, че има среща там. Тя го пита за изложбата, за да напише статията си.

Джан забелязва, че Елиф е сложила снимката от сватбата им над камината.

Мурат снима Айшегюл. Той я моли да му даде още един шанс, но тя си тръгва.

Елиф показва на Джан снимка на Айшегюл, която Мурат е публикувал, и го пита дали знае, че са заедно. Когато идва Айшегюл, той й иска сметка. Джан си тръгва бесен.

Джан се обажда на Айшегюл, но тя не му вдига.

Айшегюл напуска къщата на баща си, тъй като усеща, че това вече не е нейният дом. Оставя бележка в палтото на Джан, в която пише, че го обича, но е загубила всичко и затова се сбогува с него и заминава.

Източник: Telenovellas News


image0 (9K)