Тази вечер: От завист или от чиста проба злоба мъжете бълват змии и гущери срещу Калоян, а Яни иска от Виолета… прасковка

В епизода тази вечер на Фермата останалите трима мъже обявяват явна война на Калоян, който е настоящият Фермер на седмицата, а освен това получи и специалния амулет от четиримата стари участници в предишните два сезона на предаването, който му дава правото да не участва в един от дуелите. По този начин той със сигурност е във финала, защото до края шоуто на 17 декември остават 3 дуела.

От завист, от неодобрение или от чиста проба злоба Станислав, Алек и Гечо бълват змии и гущери срещу 25-годишния Калоян.

Станислав: Него го съжалиха. Той играе игра на жертва.

[ad id=“263680″]

Алек: Допуснахме един от най-слабите мъже да стигне дотам, където не му е мястото.

Гечо: Почна да си гони само мъже, да си направи място. Присъщо на всички мишки.

Тази вечер ще чуем и един интелектуален бисер от устата на Станислав:

[ad id=“225664″]

Има един известен художник, Диоген ли е не го знам к’оф е, той е живял в бъчва и хората не са го разбирали и него. Неговите картини са едни от най-скъпите в света.

А Яни се обзалага с Виолета за избора на мъжа-ратай: Ако съм аз, искам прасковка. Морков ще давам ли или не? Вили отговаря: Не, не, не искам морков, а Яни настоява: Малко, малко само…. ха-ха-ха-ха, оглася се лятната кухня от неговия смях.

Предстои в поредния епизод довечера да видим как ще се развие интригата във Фермата…


image0 (9K)