Тази вечер в „Сега и завинаги“: Ийт прикрива Нур и Иджлял с тялото си под прицела на снайпериста

Довечера по бТВ ще бъде излъчен поредния епизод от втория сезон на хитовия турски сериал „Сега и завинаги“, в който ще видим какво се случва с похитените Нур и Иджлял.

[ad id=“225664″]

Любовната сага продължава с бурни темпове, след като врагът на Ийт Козан- мафиотът Радван, залови двете жени, съперници за сърцето на Ийт. Пленничките преминаха през доста трудни моменти, дори опит за бягство от склада, където бяха оставени след похищението. Техният любим ги откри и се вцепени, когато Радван поиска от него да избере коя от тях да умре и коя да живее. В следващия миг Ийт видя червени точки на челата на жените от прицелилия се в тях снайпер.

[ad id=“237001″]

Нур и Иджлял се сбиват, за да избегнат снайпера, а Ийт застава пред тях и ги прикрива с тялото си.

В хангара влиза и Фарат, успял да проследи Ийт до мястото. Двамата започват бясна атака срещу похитителите. През това време и спецчастите са обкръжили склада. Нур предлага на Иджлял да поздрави Фарат. Моли я да му даде шанс. Иджлял упорства, но Фарат ѝ казва, че е рискувал живота си заради нея. Ийт става свидетел на разговора между тях. Иджлял се притеснява, че Ийт ще разбере, че братовчед му е влюбен в нея.

[ad id=“238430″]

Фарат подслушва разговор между Ийт и Фатих за случилото се с отвличанията, в който става ясно, че преследването на избягалия Радван продължава и полицаят моли Козан да му съдейства.

След като Ийт и Иджлял се прибират вкъщи при Мерт, Нур с тъга влиза в своя дом сама и натъжена.

[ad id=“218001″]

Драмата в къщата на Козан продължава: скандалът Елмаз срещу Назан и новоосиновеното ѝ дете се разраства. Ямур се скарва със Садат. Лелята Айкюл научава за избора, който Ийт е трябвало да направи между двете жени.

[ad id=“236993″]
Какво още ще се случи още в епизода, гледайте тази вечер в 20 часа.

Още за сериала и актьорите, участващи в него, четете ТУК


image0 (9K)