Тази вечер в „Сълзи от рая“ вече няма „Дженет и Селим“

Тази вечер в епизода на турската сага „Сълзи от рая“ се случва пълен разрив в отношенията на Дженет със Селим. Не само, че няма сватба, но младият мъж е крайно разочарован от любимата си, която обвинява в малодушие, избирайки Мелиса пред него.

В яда си Селим стига дотам, че хвърля брачната халка. Увещанията на Дженет, че прави всичко това заради сестринските си чувства, не намират отклик.

Мукадес упреква Мелиса, че разрушава щастието на Дженет. Срещу момичето и неговите действия се изправя и майка ѝ, която стига до скандал с дъщеря си, защитавайки Дженет.

Арзу отново е подвластна на изнудванията на Кая. Тя не потвърждава пред полицаите, че е била отвлечена. Махир ѝ се ядосва.

След като Кая отново добре си е оплел кошницата, той тръгва в атака срещу Махир, като подмолно назначава Садък при врага си.

Майка и дъщеря – Арзу и Дженет, имат много за изчистване в отношенията си. Момичето е разбрало, че при катастрофата Aрзу първо е спасила Мелиса, а нея пак е оставила на произвола на съдбата. За да излезе от положението, Арзу разказва на Дженет историята за изнасилването.

Какво още ще се случи в епизода, гледайте довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)