Трагедия в Куклен – откриха цяло семейство мъртво

Жена на 81 години и нейните дъщеря на 52 години и син на 50 години, са открити мъртви в дома им. Не е ясна каква е причината за смъртта на тричленното семейство.
За трагедията съобщиха TrafficNews.bg и електронното издание на „Монитор“, пише dir. bg
Семейството било включено в програмата за хранене на социално слаби семейства. Възрастната жена се грижела за децата си, които били с психични проблеми. През последните години обаче била твърде отпаднала, за да може адекватно да се грижи за тях.
Хранели се в социалната кухня в Куклен. Тъй като от 3 дни не били взимали храна от кухнята, изпратен бил социален работник, който да провери къде са. Той намерил първо телата на двете жени и подал сигнал в полицията.

Синът бил открит в банята на дома, също мъртъв. Съседи разказват, че синът бил безобиден, никога не е проявявал агресия.
„Тази трагедия дойде неочаквано за нас. Призовавам да не се спекулира с този случай заключението на съдебните медици. Семейството няма роднини и общината ще поеме погребението им“, заяви кметът на Куклен, Мария Белчева.

По телата няма открити следи от насилие. Те са закарани в Съдебна медицина, откъдето твърдят, че смъртта при тримата е настъпила по различно време.


image0 (9K)