Три зодии ще спечелят пари, други две ще се радват на любов

Днес звездите ни дават своята доза подкрепа. Или пък нарочно ни изпращат пречка, за да се подготвим по-добре за това, което предстои.

[ad id=“255238″]

Овен

Ако точно сега търсите спонсор или убеждавате началник за повече пари, въпросът ви ще се уреди. Денят е за преговори, за търговия, за обещания и за реклама. Меркурий стои зад всеки опит да се продаде или да се купи, независимо от предмета на сделката. Повечето от Овните са готови с плановете си за промени в деловата си дейност, но точно днес не пристъпвайте към осъществяването им. Добре е вече да ги обсъдите с повече хора.

Телец

Денят ще ви поднесе доста костеливи разговори в срещи, които са запланувани. За съжаление ще се разминавате със събеседниците си и няма да стигнете до нещо сериозно. Ще сте разочаровани, но не бива да го показвате, защото ви предстоят още срещи по същия проблем със същите хора. Трябва да смените тактиката си, ако искате да имате успех. Бъдете по-дипломатични и не бързайте с изводите. В личния си живот не отлагайте решаването на битов проблем.

Близнаци

Днес денят ще започне с обаждане до приятели, които имат личен празник, или с поздравления до вас за ваше тържество. Една среща ще може да ви уреди по-добра работа или среда в бъдеще. Не пропускайте възможностите да се внедрите в нов кръг от познати. Ще се оформи компания, в която ще бъдете много добре приети. В личния си живот може да се скарате с близък и да започнете да делите имот. Ще успеете само в добре подготвените начинания.

[ad id=“225664″]

Рак

Денят ви е рисков, въпреки че преговорите, които водите, ще са с положителен край, сделките ще са добри, но кой знае защо ще сте много разсеяни. Ако нямате работа, изчакайте, не си създавайте сами делови ангажименти. Ако сте безработни, също изчакайте до понеделник. Сега не е времето, в което ще си намерите подходяща работа. Някои от родените през юли ще се разделят със съдружник, защото смятат, че се опитва да обсеби дейността им.

Лъв

Започнете деня стегнато и експедитивно. Късметът ще е с вас. Лъвовете ще уредят документи, сделки и работа. Нищо няма да ви се опира. Каквото предприемете, ще носи полза не само на вас и семейството ви, но и на мястото, където работите, ще са доволни от вас и ще го изразят много ясно. Потърсете правата си и ще ги защитите много успешно. Не се занимавайте с дреболии. Не отлагайте никакви срещи нито за добро, нито за лошо.

Дева

Не се престаравайте много на работното си място, могат да ви натоварят със задачите на по-лежерни колеги. Не е добре да поемате чужди ангажименти. Много от вас ще проведат срещите си по план и рутинно, но в ранните следобедни часове ще се почувстват истински значими и успяващи. Получавате пари – изработени от вас или пък от спонсор, предложение за допълнителна работа или дори за смяна на работното място, решавате имотни въпроси.

Везни

Сряда ви носи делови реализъм. Поради някаква причина ще се почувствате притиснати до стената. Ще водите дела и няма да приключат както ви се иска, по-добре е да ги отложите. Разговорите ви с партньори ще са тежки и трудни. Трябва да изострите вниманието си по всички посоки. Следете внимателно хората, с които контактувате в делови и в личен план. Родените през октомври да внимават, ако шофират. Неочаквани ситуации могат да ви стреснат.

Скорпион

Днес ще трупате активи и ще печелите. Не се разсейвайте с чужди работи, с чужди проблеми и грижи, но и сами не поемайте никакви инициативи. Много от вас ще се изправят пред сложна дилема от делови характер. Ще се набъркат много хора и няма да са ви приятни. Не бързайте с преценките, възможно е да се заблуждавате. Събитията в деловата ви дейност добиват много важен характер. Материален въпрос започва да се решава във ваша полза.

Стрелец

Получавате покана за събитие с благотворителна цел и до края на деня самите вие се превръщате в спонсори. Това ви отваря път към среди, за които отдавна мечтаете. Денят не е благоприятен за критики. С острия си език можете да си навлечете гнева на високопоставени лица, което няма да ви помогне с нищо. Повечето от вас ще се радват на щедростта на съдбата, ако не се заплетат в интриги. Родените през декември ще имат проблем с интимната си връзка.

Козирог

Днес няма да ви върви. Правите преход от по-доброто към по-лошото за вас решение. Проявявате необясним инат и бъркате. Някои не успяват да намерят подходящ лекар за здравословен проблем и болестното състояние на близък човек се задълбочава. Повечето Козирози ще трябва да се скрият някъде на житейски завет, да намалят темпото, да се укротят, ако искат да не ги отнесе неочакван проблем. Остротата ви понякога сама предизвиква неприятности.

[ad id=“236993″]

Водолей

Днес любовта ви ще е на първо място. Денят е подходящ за сключване на брак или годеж, за сериозно интимно обвързване. Целият ви ден ще премине под знака на подобно лично събитие. Срещите ви ще са кармични, не бягайте от тях, защото те ще ви позволят да оправите отдавна объркани отношения и да сложите ред в личния си живот. Ако днес проявите настойчивост и взискателност към колегите – парите ви ще се увеличат.

Риби

Интуицията ви е много силна и ще ви води. По съвета на приятели и с вашия усет ще се решите да започнете нещо важно и самостоятелно. Знаете, че имате сили и точно сега сте намерили доводи да прекъснете колебанията и страховете си. Денят ще е много натоварен за родените през март. Много от вас ще се разкъсват между делови и лични ангажименти. От вас зависи днес да защитите повече права за себе си, да получите достъп до важна информация.

източник: Марица


image0 (9K)