Фолк певицата Емилия е със счупени ребра и ръка

Точно, в който живота на поп-фолк певицата Емилия изглеждаше супер щастлива с новата си любов, съдбата й прати тежко изпитание.

[ad id=“225664″]

В късният следобед вчера тя катастрофира, пътувайки с годеника си Жорж Башур. Автомобилът е шофирал 19-годишният син на Башур, който е карал с много висока скорост. По информация на МВР инцидентът е станал на 37-ия км на магистрала „Тракия”, посока Пловдив. Момчето навлязло с висока скорост от суха на мокра настилка и се е получил аквапланинг.

Тримата са настанени в болница „Света Анна”. Най-тежко е пострадал сина на Башур на автомобила. Той е в реанимация в изключително тежко състояние с черепно-мозъчна травма, гръдно-коремна травма и опасност за живота. От болницата уточниха, че Емилия е със счупена ръка и счупени ребра, предава Хот Арена.

[ad id=“236993″]

Жорж Башур  е с травми в ребрата и по врата. Няма пряка опасност за живота на двамата. Звездата на „Пайнер“ и бизнесменът са отивали на абитуриентския бал на нейния племенник.

Те са пътували  към София. Очаквайте подробности след 10 часа, когато специалисти от болница „Света Анна“ ще дадат актуална информация за състоянието на пострадалите.


image0 (9K)