Халит разбира, че майката на Алихан е споделила нещо преди да умре

Тази вечер в епизода от хитовия, турски сериал „Опасно изкушение“ Халит разбира от вдовицата на съдружника си, че майката на Алихан ѝ е споделила нещо преди умре, видя ЗАРАТА.

В „Опасно изкушение“: Халит отива на погребение, а сценарият завива в нова посока

Ерим най-накрая поддава на натиска на приятелката си Илайда и се вижда с нея в едно кафене. Тя го атакува да продължат да се срещат, но след като той си тръгва става ясно, че момичето играе двойна игра като пратеник на главатаря на групата гамени.

След като Дюндар се съгласи да отиде на партито със Зейнеп, Джанер се захваща с външния му вид по поръчка на сестра си. И наистина успява да го промени към по-добро.

Емир скъсва с Лила и следват огромни драми.

Преди важна среща Алихан и Зейнеп се скарват и тя иска от него да не се занимава с нея. Всеки път при кавга между двамата, миньончето го праща при съпругата му.

Кемал е разбрал за съглашението между Ендер и Йълдъз, решили да се съюзят срещу него.

Халит отива на помена на починалия си съдружник и там се случва нещо много интересно. Той остава да поговори с вдовицата и тя му казва, че с отдавна починалата майка на Алихан са били близки приятелки. Споделя с него, че преди да почине, тя ѝ е доверила тайната си. Освен това констатира, че след смъртта ѝ Халит изглежда все така тъжен.

Всички се събират на купона. Йълдъз кръжи като пеперуда, доволна от замисленото с Ендер. Напрежението се покачва, когато се появяват Зейнеп и Дюндар, хванати за ръка. Алихан не може да скрие огорчението си. Партито е с караоке и Ирем се кани да пее, защото ѝ става прекалено скучно. Но преди това Йълдъз я моли да даде едно писмо на Кемал от нея. Тя го прави, неподозирайки нищо, а Ендер се погрижва Зехра да види това.

Зад микрофона застава и Дюндар, който пее за Зейнеп. Ами няма как Алихан да понесе подобна картина. Той си тръгва по-мрачен от всякога.

Ревността разяжда Зехра и тя започва да търси писмото, но не го открива. Оплаква се на Ендер какво е видяла, а хитрушата подсилва ефекта, карайки лабилното момиче още повече да ревнува.

По-късно, след като фитилът е запален, Ендер съобщава за това и на Алихан, който изобщо не се интересува от станалото и не открива нищо нередно в случилото се.


image0 (9K)