Хороскопът ви за 1 декември вече е тук

В неделя се отдайте на почивка и приятни занимания преди големия декемврийски маратон в края на годината.

Може да се срещнете с приятели или роднини, да разговаряте с тях по телефона, особено ако не сте имали контакт с тях в близките седмици и месеци. Този ден може да ви донесе бурни емоции, поради промени в плановете ви за декември, но всяко нещо ще си има причина, смисъл и като промяна ще бъде добро за вас.

Ако работите, внимавайте с техника и уреди, които използвате. Този ден вещае начало на ново приятелство, което може да има специално значение за вашето бъдеще.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя ще се ангажирате с различни парични действия (или разговори), които могат да ви създадат проблеми. Ако успеете да се предпазите от грешки в такива действия, ще можете да си осигурите един спокоен и благоприятен ден за развитието на вашите планове.

Динамиката на събитията ще е голяма, но вие се опитайте да действате бавно, пресметливо и да не претупвате задълженията си.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, могат да ви изненадат съобщения, писма или телефонен разговор с хора, които не познавате. Това ще бъде един интересен ден за вас, в който ще преживеете интересни ситуации или новини.

Използвайте неделя за реализирането на важни за вас задачи в дома си. Ще научите важни или интересни новини за мъж от кръга си роднини.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, определено ще имате едни планове за този ден, но ще възникнат нови, които ще са по-спешни за реализиране. Те не вещаят неприятни преживявания.

Разговор, който ще имате днес ще изиска конкретно решение. Ако възникнат неприятности в дома ви днес, тяхното разрешение няма да е преди средата на новата седмица.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя ще имате срещи, разговори или събирания свързани с приятели. Ще ви се наложи да направите малки разходи, които ще бъдат за нещо хубаво.

Това ще бъде благоприятен ден за сключване на брак. Любовният ви живот ще бъде нестабилен, но това не означава, че ще преживеете криза. Възможни са изненади, свързани с пари.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 

 


image0 (9K)