Хороскопът ви за 11 август вече е ТУК

Неделя ще бъде важен ден за изпълнение на вашите домашни задължения. Колкото сте си починали, толкова… е време за работа. Ще успеете да приключите с някои подобрения или нововъведения в дома си, ще освежите домашната обстановка с нови неща. Ще бъдете горди от собствените си усилия (стига все пак да не сте решили да се отдадете на ленност).

Неделя ще бъде благоприятен ден за любовните ви отношения, за приятни изненади, които ще подготвите за любимия човек. Новите романтични връзки създадени ще имат дълго време на развитие. Някои от вас ще разговарят относно наследствен имот и бъдещите ви действия свързани с неговата поддръжка, продажба, отдаване под наем и др.

Не отказвайте поканите за срещи или събирания, дори някои от хората, които ще присъстват там да не ви харесват.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя ще сте склонни да разговаряте с приятели по телефона или да им напишете писмо. Ще сте отворени към повече развитие на професионални и социални контакти особено с представителите на мъжкия пол. Важни събития или преживявания могат да възникнат с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец, които са ваши роднини или приятели.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате променливо настроение, което силно ще се влияе от събитията през деня. Те разбира се, ще имат своето индивидуално развитие за всеки един от вас.

Внимание ще изискат здравословните неразположения, които ще изискат грижи. Като цяло може да постигнете важни резултати при изпълнение на планове свързани с дома и семейството ви или планиране на такива за новата седмица. Не омаловажавайте информация, която ще получите от представители на Рак, Скорпион или Риби.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще ви бъде приятно да общувате с деца и по-млади от вас хора. За това може да има конкретни причини свързани със семейството или с професионалните ви ангажименти.

В неделя се ангажирайте по-сериозно с неизпълнени задачи от отминаващата седмица. Изненадите в този ден може да имат всякакъв характер, да ви въздействат по неочакван начин и дори да променят живота ви.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще планирате финансовите си дела за новата седмица. Ще се осланяте на очаквани парични постъпления, но съвета ми е да не избързвате с това.

Неделя ще бъде важен ден за работа, която трябва да свършите в дома си, в стопанството или на работното си място (някои хора работят и в неделя, нали?) Може да очаквате добри печалби от търговия или други финансови отношения в бизнеса си.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на НадиаПубликувано с изричното съгласие на астроложката.

 


image0 (9K)