Хороскопът ви за 16 ноември вече е тук

В събота предварителната ви нагласа за почивка и спокойно време може да се окаже илюзия. Възможно е още в началото на деня да ви притеснят битови проблеми или спорове относно различни домашни задачи, ремонти и подобрения.

Възможностите ви ще бъдат ограничени, а вашите желания или желанията на човек от семейството ви ще бъдат по-големи. През този ден неприятностите в любовта ще бъдат с цел да ви покажат ваши грешки или пропуски в отношенията ви, върху които ще трябва да поработите.

Изненадите не бива да ви натъжават, но определено ще ви въздействат стресиращо. Вероятно те ще ви създадат усещане за несигурност и неяснота за бъдещото ви развитие.

Ако имате по-обикновени и постижими очаквания и планове за този ден, то определено това ще бъде във ваша полза. Така ще успеете да се зарадвате на малките неща в живота, на които преди не сте обръщали голямо внимание.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, здравословно или емоционално ще сте нестабилни (а може би и двете). Напрежението от последните дни ще даде отражение върху някои ваши стари заболявания, нервност и сприхавост в действия или в думи.

Не търсете лесни изходи от трудни ситуации. Рисковете да задълбочите един проблем са твърде големи, затова нека решенията ви бъдат практични, а действията целенасочени, независимо от затрудненията, които имате. Събота ще ви даде светлина и надежда по важни за вас дела.

Разговори с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби ще ви въздействат благоприятно.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, събота ще бъде благоприятен ден за работа, дори това да е в някакъв малък мащаб или да касае конкретна задача за дома ви.

Разговорите ви с жена ще бъдат свързани с работа, бизнес или ангажимент, който ще трябва да реализирате в близките дни.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще имате разговори или срещи с хора от семейството си, със стари или нови приятели. Темите на разговорите ви ще са ограничени и ще касаят предимно личния ви живот, деца или семейство. Ще сте фокусирани предимно към действия свързани с близките ви хора. Трудно ще се ангажирате с неща извън дома ви.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще имате разходи за дома или за предварително уговорени неща. Ще ви уплаши новина или събитие свързано с мъж. Отношенията ви с представители на зодиакалните знаци Лъв, Стрелец или Овен, ще са свързани с дела, които ще ангажират вниманието ви през почивните дни.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 

 

 


image0 (9K)