Хороскопът ви за 16 януари вече е тук

В четвъртък ще имате поводи за положителни емоции, които могат да бъдат свързани с вашите приятелски отношения. Ако проявите дребнавост в семейните си или професионални дела, то бъдете готови за критики от страна на засегнатите хора.

Проявите на гняв могат да предизвикат неприятни инциденти. Ще очаквате действията на ваш колега или ръководител, които да определят вашата позиция по конкретен проблем, ситуация или бъдещото ви оставане на това работно място.

Четвъртък ще бъде сложен ден за пътуване, тъй като ще изисква по-голяма концентрация при шофиране и при използване на обществен транспорт.

Възможно е по-голямата ви емоционалност или приповдигнато настроение, да ви направят разсеяни и лесно да попаднете в неприятна ситуация. Днес може да получите добри новини от финансов характер или да се зарадвате на паричен приход в семейния си бюджет.

Четвъртък ще бъде благоприятен ден за покупки свързани с вашия дете, за подарък за дете от семейството или от кръга ви приятели, за бебе, което очаквате да се роди или за новородено бебе.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък ще имате важни разговори или ще вземете важно решение свързано с вашите финансови дела и интереси. Може да възникне притеснение около документ или договор от финансов характер, или да преживеете такова около пари които очаквате да получите. Възможно е да се появят разходи за здравето на човек от дома ви или от кръга ви роднини.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, бъдете много внимателни в действията си, като избягвате прибързаност, емоционалност и следване на собствени капризи. В

От вас ще зависи дали ще имате един успешен ден или ще се забъркате в поредица от дребни недоразумения и проблеми. Избягвайте спорове и конфликти, тъй като опонентите ви ще имат достатъчно инат да ви се противопоставят.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък ще бъде динамичен ден с множество, но кратки по времетраене събития и срещи. Ще имате интересна комуникация с ваши приятели от близо и далеч, от които ще получите неочаквани новини или важна за вашите дела информация.

Този ден вещае различни неочаквани събития в живота ви, но те определено ще имат положително въздействие върху вашите дела.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще сте податливи към влиянието на жена, чиято намеса може да бъде за хубаво, но може да бъде продиктувана и от нейните лични интереси.

Ще сте склонни лесно да се обиждате, да изпадате в меланхолични настроения или съжаление за минали пропуснати шансове. Преди всичко избягвайте скрити и потайни действия, както и всякакви форми на манипулация.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 

 

 


image0 (9K)