Хороскопът ви за 24 ноември вече е тук

В неделя ще ви бъде по-трудно да организирате ежедневните си задачи, вероятно защото ще ви се наложи да се съобразявате с настроението или желанията на други хора.

Ще съумеете да разрешите битови проблеми, използвайки дипломатичност в действията си, нагаждайки се към настроенията на хората около вас или намирайки точния човек, който да направи необходимия ремонт.

Независимо какви са очакванията и нагласите ви за този ден, той в никой случай няма да е незабележим или незначителен. Всичко зависи от това доколко можете да прозрете в бъдещето си, в развитието на дребните неща от ежедневието.

Възможно е да преживеете разочарование или противоречие с човек, който живее или работи в друг град (държава), който вероятно е роден под знака на Телец, Козирог или Дева,  или има такъв асцедент. Ако се разболеете, колкото и незначително да ви изглежда заболяването, то ще изиска по-дълго време за възстановяване.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя ще сте склонни да приемате всякаква информация и новини, без да правите предварителни заключения, дали са добри или лоши за вас или за семейството ви.

По-философският поглед върху събитията ще ви бъде от голяма полза. Ще направите важни и полезни неща за ваши приятели, ще разговаряте с тях по телефона или ще си размените съобщения, имейли и писма.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в неделя ще имате желание за повече любовни развлечения. Ще искате другите да ви харесват, да ви правят комплименти, да оценяват вашата работа. Не винаги това ще се случва по начина, по който вие искате и това може да създаде напрежение в отношенията ви.

Ще сте склонни да обвинявате другите, че не ви оценяват, че не ви забелязват, или имат някакво негативно мнение за вас. Внимание ще изискат отношенията ви с представители на зодиакалните знаци Овен, Лъв или Стрелец, където могат да възникнат недоразумения, съмнения за нелоялност, хитрост или измама.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще имате един приятен ден, в който може да приключите с много задачи, които преди всичко са важни за вас самите. Това е един специален ден, не само поради благоприятните възможности, които ще ви даде, но и поради възникването на неочаквани обстоятелства за развитие или постигане на важни успехи.

Този ден няма да остане незабележим и определено ще бъде запомнен с някакво специално събитие или преживяване. Семейните ви дела ще имат своята важност и перспективност за развитие.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, вероятно ще имате важен ангажимент с мъж, който ще протече според планираното. Той може да бъде свързан с работа или със събиране по специален повод.

Въпреки че е неделя, този ден ще бъде благоприятен за работа, за бизнес и за развитие на професионални контакти и планове. Благоприятно влияние в делата ви ще изиграят хора, родени под знака на Скорпион, Рак или Риби.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 


image0 (9K)