Хороскопът ви за 27 октомври вече е тук

В неделя ще имате благоприятно време да започнете планиране на професионалните си или бизнес задачи за следващата седмица. Избягвайте натоварване с физическа работа, която е твърде тежка за вашите реални възможности.

В здравословен план трябва да бъдете предпазливи, а ако възникне здравословно неразположение да му отделите нужното внимание. Опитите на жена да ви подведе с невярна информация или да ви заблуди с някакво обещание ще ударят на камък. Ще успеете да се възползвате много мъдро от тази ситуация.

Пътуванията по семейни причини ще създадат някакъв емоционален дискомфорт.

Възможно е да ви натъжи пътуване на ваш роднина, който заминава някъде по работа или се прибира там, където живее. Конфликтите ще ви натоварят повече отколкото очаквате. Мнозина ще се ангажират с подарък или покупка за мъж.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате разговор или среща, където ще размените полезна информация или идеи. Избягвайте конфликтите, особено ако са свързани с пари. Емоционалното ви натоварване ще бъде голямо и може да даде отражение на здравето ви. Това ще бъде благоприятен ден за всякаква работа.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в неделя ще ви се наложи да се ангажирате с неприятни задължения или проблеми. Много от събитията ще имат връзка с пътуване или с хора от различни градове, села и държави. Ще ви се наложи да изслушате съветите на жена или ще получите друга полезна информация от нея. Пазете личните си вещи на обществени места, има опасност от загуба поради разсеяност или друга причина.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя ще направите разходи, които може погрешно да прецените, че са важни. Разочарованието от прибързаните ви действия, може да повлияе на настроението ви. Това ще бъде благоприятен ден за срещи и разговори свързани с настоящата ви работа или с бъдещи професионални (бизнес) планове. Очаквайте новина, която ще бъде причина за промени в плановете ви за следващата седмица.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя ще проведете важни разговори с хора от семейството си. Това ще бъде благоприятен ден за срещи и разговори с роднини, независимо дали живеят с вас или са някъде надалеч. Някои от вас ще се зарадват на неочаквани пари. Здравословен проблем на роднина или приятел ще продължи да създава безпокойство.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)