Хороскопът за 17 август: Потиснете егото си!

Във вторник избягвайте да споделяте мислите и действията си, работете и действайте мълчаливо, придържайки се към хармония със света около вас.

Не е важно да бъдете на първа линия, а да работите в сянка, с разум и чистота в действията си. Много е важно да потиснете егото си и да се постараете да направите повече добри неща за хора от семейството си, за приятели или колеги.

Конфликтите са нежелателни, те могат да създадат хаос в живота ви, който да продължи дълго време. Бъдете отворени за вскяаква нова информация, тя ще ви послужи за нещо добро в близките дни. Новите познанства трябва да бъдат приети от вас благосклонно.

Във вторник не допускайте недоразумения в отношенията си. Дори да възникне такова, бързо проведете откровен разговор и изчистете ситуацията.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате неочаквани преживявания, които ще изискат от вас да направите някои промени в плановете си. В понеделник ще получите важни новини, които вещаят промени през следващите месеци до края на годината.

Добро развитие ще имат ангажименти с жена или ще получите пари от жена. Любовният ви живот може да се развива хармонично и да запомните този ден със специално преживяване.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате разговор свързан с един все още актуален конфликт. Може да преживеете леко здравословно неразположение, което не бива да игнорирате. В някаква степен за вас това това ще бъде ден на неочакваните шансове или късмет.

В любовен план запазете постигнатото досега в една важна за вас връзка. Денят носи новини свързани с паричните ви дела и документи.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник ще имате един интересен ден, с приятни събития в дома или с радостни новини свързани с хора от семейството ви. Следете новините и събитията на работното си място, защото те са предвестни на промени. Възможни са всякакви приятни изненади. Телефонен разговор или писмо от човек от друго населено място ще ви въздейства емоционално.

Приемете всяко предложение с внимание, тъй като зад него може да се крие един важен за вас шанс за напредък.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник започвате една нова седмица, в която събитията ще дадат най-голямо отражение върху вашето семейство и в семейните ви отношения. Това ще бъде бллагоприятен ден за осмисляне, преценяване и планиране на ваши бъдещи действия, но с реалистично виждане на възможността да бъдат реализирани.

Вземете решения за отношения с хора, които ви злепоставят или нараняват по някакъв начин. Младите мъже от тези три зодиакални знака ще имат възможност да постигнат важен успех.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)