Хороскопът за 17-ти май: Какво очаква всяка зодия?

Понеделник – започва една емоционална седмица, в която действията ще се определят от вашите собствени чувства и предпочитания. Това ще бъде седмица, в която ще трябва да осъзнаете, че сте част от Вселената, а не обратното, споделя ЗАРАТА.

Вниманието през първия ден от седмицата трябва да бъде насочено към хората, които обичате, техните нужди и желания. Разбира се, те не трябва да бъдат следени и прилагани сляпо. Мисията на този ден е да ви накара да обичате другите повече от себе си, да се грижите за тях, да показвате чувствата си, да се освободите от предразсъдъците, които са ви контролирали досега.

Не всичко ще бъде идеално, но капаните, които ще възникнат по пътя, ще бъдат свързани с различни конфликти и външни негативни влияния и действия на известни или непознати хора. Такива ситуации ще покажат дали сте постигнали напредък в развитието си като личност или има още какво да научите.

Можете да се наслаждавате на пари в дома си или в личния си бюджет. Ще реализирате плановете си за вашия дом и семейство благодарение на помощта и съветите на други хора.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец,  ще имате интересни контакти с хора от различни разстояния. Бъдете внимателни в работата си, защото има възможност за неприятна грешка или злополука. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване, особено ако е свързан с работа, бизнес, социално и политическо събитие.

Овен – денят ще бъде труден за жени над 35 години, които ще усетят въздействието на тъжни спомени от миналото си, негативното въздействие на хора от кръга на роднините или колегите.

Лъв – внимателно следете новите си контакти и познати. Рано е да се разбере значението им във вашия живот …

Стрелец – изненадите определено ще ви изнервят, защото ще объркат рутината, с която сте свикнали. В противен случай изобщо няма да са лоши …

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще получите информация, която ще бъде важна за вас тази седмица. В понеделник ще имате важни професионални ангажименти, изпълнението на които ще ви ангажира през следващите няколко дни. Ще се радвате на новини или събитие, свързано с човек, който е ваш роднина или човек, когото познавате.

Телец –  ще ви хареса да говорите по телефона, да пишете писма или да изпращате съобщения.

Дева – младите жени ще трябва да вземат решение, да действат решително за постигане на важна за деня цел.

Козирог – опитите за измама, нечестност във връзките ще оставят големи и нелечими рани във взаимоотношенията ви с приятели, роднини или колеги.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник вашето търпение ще бъде подложено на изпитание от човек, с когото ще се срещнете. Ако се занимавате с някакви финансови дела, може да възникнат трудности. Понеделник ще бъде проблемен ден за пътуване или за развиване на вашите очаквания, свързани с хора от друго населено място. През този ден в романтичните ви отношения ще възникне напрежение поради проблеми в живота на партньора ви.

Близнаци – има къде да отидете и някой да се срещне. Интересен ден, защото няма да ви досади.

Везни – вашето внимание ще бъде насочено към лични или професионални финансови въпроси.

Водолей – страхотен ден, в който ще можете да развиете и реализирате своите идеи, таланти и умения.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще бъдете разочаровани от очакванията си по отношение на жена, която ще наруши обещанието си или ще постъпи леко в конкретната ситуация. Ако сте част от конфликт, не очаквайте да излезете победител. Понеделник ще бъде благоприятен ден за бизнес срещи и разговори по важни за бъдещето ви въпроси.

Рак –  бъдете смирени, приемете събитията и не преследвайте собствените си амбиции на всяка цена.

Скорпион – във вашето семейство ще има нужда от сериозни разговори, конкретни ангажименти, свързани с битови сметки, ремонти, семейни отношения и др.

Риби – неприятностите могат да провокират вашето търпение. Понякога е добре да оставим нещата на естествената им резолюция …

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 


image0 (9K)