Хороскопът за 22-ри март: Приятни преживявания и новини, щастливи събития и вълнуващи контакти

Новата седмица за повечето от вас с приятни преживявания и новини, с щастливи събития или вълнуващи контакти. 

Това е ден за творческа работа, за демонстрация на способности и умения, които притежавате. Това е страхотен ден за художници, художници, музиканти и др. 

В понеделник ще е необходимо да култивирате умения, да учите, да се усъвършенствате в сферата, в която работите. Развихрете талантите си и не се страхувайте от мнението на други хора, дори от възможни провали. Ако изпитате такива, тяхната цел ще бъде да ви покажат къде грешите, какво ви липсва, за да научите или да се развиете по-добре. 

Тези от вас, които започват седмицата с тъжно или депресивно настроение, рискуват да се провалят. Ще дадете повече свобода на негативните енергии да контролират вашите действия и решения. Връзките ви с мъжете ще изиграят влиятелна роля за вашата емоционална и психическа стабилност. Този ден носи значителни отговорности и ангажименти, свързани с роднини или дома ви.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, понеделникът дава възможност да изпитате приятни срещи и разговори с близки и далечни хора. Ще бъде благоприятен ден за обсъждане на емоционални или други проблеми с вашия интимен или брачен партньор. Понеделник носи любовни преживявания, ако сте успели да запазите хармонията във връзката си. Овен – някои неприятни хора или неприятни ситуации ще провокират вашето търпение. Приемайте такива предизвикателства философски и не позволявайте на благоприятните тенденции за деня да се провалят. Лъв – Разговор или среща с мъж ще ви даде ценна информация, помощ или подкрепа при изпълнението на някои важни за вас задачи. Стрелец – ще имате страхотен ден и нов старт на седмицата. Бъдете весели, спокойни, толерантни и дайте всичко от себе си на хората около вас.

Ако сте родени под знака Телец, Дева или Козирог, понеделник носи повече ангажименти, повечето от които ще бъдат свързани с вашите приятели или роднини. Повечето ангажименти могат да ви направят раздразнителни, тъй като бързо ще се уморите или ще имате желание за по-приятни занимания. Понеделник ще бъде задължителен ден за планиране на задачите ви до края на седмицата. Телец – вашето здраве може да е причина за дискомфорт. Погрижете се за себе си и правете това, което конкретната ситуация изисква от вас. Дева – предстои ви продуктивен ден с много забързани събития. Вашата психологическа стабилност ще бъде от решаващо значение за успеха. Козирог – връзките или ангажиментите ви с връстници или хора по-млади от вас ще имат необичайно развитие. Някои от вас ще получават критични новини, свързани с бебе или дете.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей е необходимо в понеделник да изпълнявате точно и отговорно ангажиментите, които имате с други хора, като роднини, колеги или приятели. През деня можете да говорите ползотворно за планове, свързани с вашите финансови интереси. Включването на други хора във финансовите ви дела ще ви донесе някаква полза или печалба. Близнаци – ще имате много контакти, разговори или срещи с приятели. Ще обменяте ценна и съществена информация или идеи за себе си. Везни – действията ви ще се определят от настроението или влиянието на мъжете върху вас. Те могат да бъдат членове на вашето семейство, колеги или бизнес партньори. Водолей – няма да е най-продуктивният ви ден,  ще можете да постигнете резултатите от вашите първични интереси. Вашето минало трябва да бъде източник на ценен опит, а не източник на депресия, самосъжаление или други подобни емоции.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник покажете съчувствие или подкрепа в ситуация, която засяга вашите роднини или приятели. Този ден носи късмет и шансове във вашия емоционален или духовен живот, в действия, свързани с благотворителност или благотворителност и като цяло за доброто на обществото, в което живеете. Рак – личният ви живот ще бъде интересен, ще ви донесе положителни емоции или надежди за бъдещето, разбира се, стига да знаете какво имате, какво можете да постигнете и какви са вашите възможности като цяло. Скорпион – не бързайте да избирате информацията, получена по един или друг начин. Новината е важна и се нуждае от време, за да провери, помисли и намери най-доброто приложение за тях. Риби – Вашето желание да постигнете много или да впечатлите с външния си вид или интервю може да ви направи раздразнителни, нетърпеливи и понякога дори груби. Споровете или опозициите в любовта или брака са крайно нежелани!

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)