Хороскопът за 23-ти юли: Жените ще бъдат по-активни от мъжете

В петък промените, свързани с вашето разбиране за живота, за вашата мисия в това присъствие на Земята, ще продължат да бъдат актуални. Разбира се, не всички ще са готови да приемат тези думи или съвети, в които няма нищо лошо.

Очакват ви някои важни събития в училище, в кариерата или в бизнеса ви. Можете да срещнете нови хора или да обсъдите нови идеи. По един или друг начин хората, родени под знака на Козирог, Телец или Дева, ще имат влияние в тези случаи.

Жените ще бъдат по-активни от мъжете, което може да бъде сериозна предпоставка за постигане на реални резултати и успех. Момчетата и младежите могат неочаквано да попаднат в рискова ситуация, инцидент и др.

Мъжете над 35 години ще бъдат запленени от нова идея или план, който ще бъде много добър, осъществим, постижим, но с много усилия и труд от ваша страна. Като цяло, бъдете много внимателни и дипломатични, защото ще преминете през няколко предизвикателства, които ще провокират вашето търпение. Ще бъде особено болезнено да изпитате нещо, което сте си позволили да направите под въздействието на собствената си емоция.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, петъкът ще бъде благоприятно време за любов, срещи и преживявания с любими хора. Новите познати днес ще бъдат интересни и чрез тях ще научите много интересни неща. Мнозина ще пътуват за отдих или забавление, но внимавайте с правилата на пътя. Този прекрасен ден за вас трябва да бъде изживян по най-добрия, но и най-разумен начин. Проблемът, където може да възникне, може да е свързан с документ, договор или неочаквани новини. Конфликтите могат лесно да унищожат трудни отношения или случаи. Във финансово отношение днес ще имате възможност да постигнете желаните резултати или да получите пари. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване, ако следвате моя съвет, написан по-горе.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще бъдете твърде фокусирани върху събитията в живота на човек, който може да не е член на вашето семейство. Трудно е да се каже доколко ще се реализират вашите очаквания за този ден, тъй като ще ви липсва достатъчно амбиция и ще или ще бъдете твърде напрегнати, за да се концентрирате върху практичността в действията си. Не пропускайте ангажимент или обещание. Ще имате очакване, но въпреки това неприятните новини ще успеят да ви изненадат. Този ден може да се запомни с някаква драма или раздяла в живота на роднини, приятели, хора, които познавате. Петък ще бъде благоприятен ден за интимни и романтични преживявания, за събиране с приятели, които живеят близо или далеч. Възможни са и срещи с хора от вашето семейство, за които ще имате конкретен повод.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще имате благоприятен ден за пътувания и любовни забавления. Срещите с хора, живеещи в друго населено място, ще имат благоприятно развитие. След като преодолеете различни трудности, днес ще можете да се насладите на успеха, който заслужавате. Днес мнозина ще имат възможността да създадат ново романтично или интимно познанство. Петък ще бъде благоприятен ден за уреждане на различни финансови дела и документи, за получаване на пари или за плащане на сметки за комунални услуги, заеми и др. Опитите да бъдете измамени в нещо ще бъдете бързо усетени и игнорирани от вас. Това ще бъде благоприятен ден за срещи и събирания с приятели или познати. Мъжете внимават с разходите и финансовите договорености, които ще направят днес. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, за вас петък ще бъде работен ден, който също ще ви даде достатъчно време да развиете семейните си дела и да започнете заслужена почивка в края на седмицата. Ще бъдете любящ, дипломатичен, но и жаден за внимание и любов. Вие ще искате да бъдете забелязани, но няма да налагате присъствието си. Хармонията в мислите и делата може да ви донесе дългоочаквано щастие или успех. Изчистете мислите си за негативизъм, вложете повече светлина в действията си. Тези от вас, които преживяват някакви здравословни проблеми, не се паникьосвайте, но внимателно следвайте препоръките и лечението на лекаря. За някои от вас петъкът ще бъде запомнен с емоционално преживяване, свързано с дете от дома или кръг от роднини. 

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)