Хороскопът за 3 май: Дайте воля на фантазията си!

В неделя ще имате вдъхновение да свършите много неща, да подобрите интериора в дома си, да поработите в градината или друга някаква творческа работа. Определено днес ще имате интересни идеи и въображение за подобна дейност.

Неделя ще бъде благоприятен ден за работа за младите хора, за обучение или за развитие на професионални умения.

Може да имате ползотворни за вас разговори, свързани с финансови действия или инвестиции. Като цяло денят обещава интересни контакти с представители на зодиакалните знаци Везни, Водолей или Близнаци.

Мъжете над 35-годишна възраст ще преживеят кратък момент на разочарование или тъга поради разминаване в техните очаквания с действията на други хора.

Ако в семейството си имате човек, роден под знака на Телец, Козирог или Дева, комуникацията ви с тази личност ще бъде сложна и непредсказуема.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще се зарадвате на успешно свършена работа в дома или в имот, който притежавате.

В неделя ще получите новини, свързани със събитие в живота на роднина. С лекота ще осъществите контакти с непознати хора, което ще ви донесе полезна информация или знания.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате един интересен ден. Мнозина вероятно ще запомнят този ден със странни сънища или предчувстия.

Хората, с които ще контактувате днес ще бъдат важни за развитието на ваши планове през следващите дни.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя ще ви развълнуват някои новини и ще сте склонни да прекарате голяма част от деня в телефонни разговори за да ги споделите.

Това ще бъде един благоприятен ден за пътуване, за излети сред природата и за всякакъв вид комуникация с хора от други населени места. В неделя внимавайте с коментарите си относно събития в живота на други хора.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя ще възникне необходимост от неочакван разговор в семейството. Възможни са новини от финансов характер. В неделя мнозина ще разговарят и ще обмислят действия свързани със здравето на човек от семейството.

Неделя ще бъде сложен ден за работа, където лесно ще възникват недоразумения, опити за измама и други негативни провокации.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)