Хороскопът за 30-ти юли: Любовният ви живот не вещае изненади

Атмосферата в дома ви ще бъде вашето огледало. Тези от вас, които досега са прехвърлили по -големи отговорности на партньора си или други членове на семейството, ще видят негативните последици от такова поведение.

Тези от вас, които са постигнали истински напредък в личностното си развитие, ще могат да се радват на разбиране и стабилност, както у дома, така и на работното място.

Жените на възраст над 35 години могат бързо да се радват на нещо, чието развитие все още не е завършено. Възможно е да има разочарование от прибързаните ви действия, споделяне с други хора, без да чакате края на събитието. Младите жени и момичета ще следят някои важни за тях събития и ще следят как ще рефлектират върху личния си живот.

Петък в много отношения ще бъде ден на противоположности, защото преминавайки през буря или стрес, ще можете да отворите място за нов шанс или късмет, чиято реализация обаче ще изисква много голяма промяна от вас. Ден, в който ще трябва да вземате мъдри и практически решения, което не е лесна работа. В петък може да се разстроите от лоши новини за някой, когото познавате. Любовният ви живот не вещае изненади.

 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще проведете разговор за бъдещето на вашия роднина или приятел. Те могат да ви помолят за съвет, мнение, насоки. Любовният живот на повечето от вас ще бъде интересен, въпреки че може да не се развие така, както очаквате. Като цяло денят ще бъде благоприятен за получаване на пари, работа с финансови документи и др. Също така петък ще благоприятства пътуванията близо или далеч.

Овен – неприятностите ще бъдат свързани главно с дете или хора, по -млади от вас (или тези, които нямат достатъчно житейски опит).

Лъв – здравето ви е нестабилно, защото си позволявате да се тревожите за твърде много неща. Създайте уют и настроение с покупка или подарък.

Стрелец – петък ще бъде благоприятен ден за работа с документи, уреждане на финансови отношения или други споразумения.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък се опитайте да запазите баланс между семейните и професионалните отговорности. Опитайте се да свършите повече работа, за да можете да си осигурите спокойствие през уйкенда. Разговорът с приятел ще ви изненада с получената информация. Възможно е в брачните ви отношения да има кратко напрежение. В любовта си проявете склонност към отстъпки или компромиси, не е време за битки.

Телец – приоритет по някаква причина ще бъдат семейните ви дела и семейните отношения.

Дева – изненадите ще дойдат главно за мъже над 35 години.

Козирог – ще бъде хубаво да прекарате част от деня си у дома, като планирате важни стъпки за бъдещето си, мъдро, мъдро, пресметливо, а не водени от емоции или капризи.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще изпитате безпокойство, свързано с проблем във вашия дом или появата на неочаквани домакински ремонти. Бъдете внимателни, когато купувате нови артикули или дрехи. Ще бъдете по -активни в любовните и семейните си отношения. Новата ви любовна връзка може да създаде неочаквано напрежение. Внимавайте за какво харчите парите си, особено ако се надявате на нови доходи следващата седмица. Това е чудесен ден за постигане на истински успех в работата или в бизнеса.

Близнаци – ще бъде трудно да реализирате плановете си. Вашите идеи ще бъдат неосъществими на този етап или други обстоятелства и хората ще ви спрат.

Везни –  ще успеете в неща, свързани с парите: работа, документи, договори, продажби и др.

Водолей – страхотен ден, ако сте готови да покажете и да дадете всичко от себе си.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще ви бъде трудно да поддържате лоялност в отношенията с хора, които правят грешки, дискредитиращи други хора. Ще бъде трудно или почти невъзможно да ги подкрепите, както и да ги разубедите от собствените им действия. Това е ден, който ще бъде важен за вашите романтични и любовни отношения. Възможни са разговори, свързани с бъдещо съжителство или брак. Не позволявайте манипулативни действия от други хора, които ще искат да постигнат желанието си на всяка цена.

Рак – настроението ви ще бъде незначително, за което може да е виновен някой, роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Младите мъже и момчета ще прекарват по -голямата част от деня си с приятели.

Скорпион – новините ще се променят почти всеки час. Всяка информация, която получавате, ще бъде важна.

Риби – благоприятен ден за любовни срещи, за ново запознанство или презентация.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)