Хороскопът за 7 август: Бъдете благодарни за това, което имате

В понеделник действията ви в голма степен ще зависят от това какво сте направили или пропуснали в неделя.

Ограниченията ви ще дойдат от факта, че ще трябва да се съобразявате с други хора: роднини, колеги или приятели. Индивидуалността и самостоятелността в действията ви ще мине на заден план. В понеделник ще бъде важно какво вие правите за другите хора, а не какво те правят за вас.

Ще бъде важно да се научите да бъдете благодарни за това, което имате.

Ако смятате, че сте натоварени с твърде много проблеми, че живота ви е труден, вие все още не знаете какво идва в бъдеще за вас. Не пиша, че ви чакат по-лоши времена, а че трябва да оценявате това, което имате в момента.

В понеделник много неща ще зависят и от умението ви да общувате с хората около вас. Не си позволявайте грубости, нетърпеливост или прояви на негативни емоции. Отговорът спрямо вас ще бъде същия и дори по-неприятен.

По-малко говорете, повече слушайте или поне сложете мярка на думите си.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, пред вас е един сравнително спокоен и вероятно добре планиран ден. Разчитайте повече на собствената си интуиция и на вече добре организирани действия от ваша страна.

Понеделник ще благоприятства контактите със съдебна институция и с представители на закона или властта. Това ще бъде благоприятен ден за развитието на промени, които сте започнали вчера. Може да използвате този ден за покупки на важни или скъпи вещи, за ангажименти свързани с имущество или с някакъв вид собственост.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, напрежението за вас ще бъде голямо, тъй като ще се ангажирате с неща, които не сте успели да свършите вчера. Този ден носи повече задачи свързани с финансови дела, чието развитие няма да зависи само от вас.

Предстои ви да се натоварите с повече отговорности, а възможностите ви в някаква степен ще са ограничени днес. Този ден вещае интересен разговор или събитие с жена. Изненадите (където възникнат такива) ще са предимно свързани с пари или с финансов документ.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, понеделник може да ви донесе напредък и успех в неща, които са ви създавали затруднения досега или е трябвало да отложите поради независещи от вас причини. Ще имате ангажимент с хора, които ще се нуждаят от някаква помощ, съвет или ще ги научите на нещо.

Този ден носи много позитивизъм и благоприятни възможности за вас, така че избягвайте хитрости, манипулации или натиск. Мъжете от тези три зодиакални знака ще получат шанс, чието значение не бива да омаловажават.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, понеделник ще бъде благоприятен ден за пътувания и за развитие на контакти с хора от различни градове и села. За някои от вас едно такова пътуване може да бъде с цел разрешаване на неприятности или проблеми. Понеделник ще благоприятства развитието на интимните ви и любовни отношения.

Избягвайте да приемате всичко като даденост и балансирайте между това, което давате и което получавате. Дайте нещо от себе си за да създадете настроение и положителни емоции в дома си. Този ден ще подпомогне младите жени в реализацията на важни за тях планове.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)