Хороскопът за 13 януари: Ден за смели решения

На 13 януари търсете нови идеи за собствената си реализация. Преценете какви знания и умения сте усвоили досега, какво искате да покажете, какво можете да дадете на света. Търсете градивното в себе си, полезното за обществото. Това е ден за смели решения и нови стъки към бъдещето, дори то да е толкова неизвестно…

Финансовите ви дела трябва да бъдат изчистени от всякакви емоции и илюзии. Конфликти свързани с пари ще ви вкарат в ситуация, излизането от която може да ви отнеме седмици и месеци.

Това е ден за действия, свързани с любовта и комфорта в собствения ви дом, независимо с кого живеете. Приятелство с мъж, роден под знака на Телец, Козирог или Дева ще ви донесе интересно преживяване, разговор или среща.

В сряда действайте по важни дела за вашата работа или осъществете контакти с държавна, съдебна или друга важна институция.

Младите жени и момичета родени под знака на Риби, Рак или Скорпион може да преживеят разочарование, обида или тъга, но се постарайте максимално бързо да излезете от това си състояние.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате ангажименти или полезни разговори с жена. Ще отделите достатъчно време на приятелите си, стига те да не ви занимават със собствените си проблеми и оплаквания. Работа у дома няма да ви липсва, така че не разпилявайте време за други неща. Концентрирайте се върху това, което трябва да бъде направено в този ден. Новина за здравето на познат може да ви разстрои или да ви донесе нови ангажименти и грижи.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, сряда ще бъде важен и успешен ден за вас, в който ще имате възможност да реализирате важни планове и желания. Повечето ви задачи или ангажименти, свързани със семейството ви, ще имат благоприятно развитие. Отношенията с мъже ще донесат необходима помощ, информация или друго благприятно влияние върху личните ви дела. Вероятно е да отложите някаква среща или уговорка поради възникване на неочаквани ситуации във вашия живот или в живота на хора, с които имате подобни планове.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, сряда ще бъде важен ден, в който ще трябва да стъпвате внимателно към всяка промяна или ангажимент. Не омаловажавайте значението или изпълнението на ежедневните си задачи. Новите познанства ще ви създадат някакъв първоначален дискомфорт. Възможни са грижи или събития свързани със здравето на човек, когото познавате. Хубавите новини или събития в този ден в голяма степен ще бъдат свързани с хора родени под знака на Стрелец, Овен или Лъв от кръга ви роднини, приятели или бизнес партньори.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще трябва да бъдете реалисти, да не давате преднина на очаквания, свързани с ваши желания, които определено няма да можете да осъществите днес. Финансовите ви дела ще бъдат в застой или ще възникнат отлагания, забавяния, откази и др. Това ще бъде неблагоприятен ден за пътуване или ще изиска по-голямо внимание от вас, ако сте зад волана. Неприятности с деца, които са възникнали преди дни, ще имат добро развитие, но ако възникнат в този ден, ще се нуждаят от повече време за разрешаване.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)