Хороскопът за 15 август: Ден за раздаване на топлина и обич

На 15 август топлината, добрината и обичта ви трябва да бъдат насочени към хората около вас. Не само към роднини и приятели, но и към тези, които в този ден ще срещнете за първи път.

В събота е много важно какво излъчване ще имате. Какво дадете, това и ще получите. Не се натоварвайте с негативни емоции заради хора, които не ви харесват или не знаят как да разговарят с вас. Не се страхувайте да се ангажирате с трудни дела или ангажименти, по-важното е да градите днес, отколкото да стоите без работа или да разваляте постигнатото. Ако има такива, които търсят вашето внимание, но единствено за тяхна собствена облага – игнорирайте ги. Не ви трябват такива познанства, те не носят нищо градивно в живота ви. Дайте повече свобода на собствените си идеи и цели, но все пак с разум.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота хармонията в отношенията вътре в семейството ви трябва да бъдат ваш приоритет. Днес може да ви изненада една нова любов или ново познанство. В събота не отказвайте помощ или подкрепа, ако ви поискат такава. Трудни отношения може да имате с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Това ще бъде тест за вашата душа и духовно израстване.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота нетърпението ви може да усложни отношенията ви с хора от семейството или с колеги. Днес може да планирате ваши действия през новата седмица, но преценявайте разумно всяко едно от тях. Положителните емоции могат да дойдат чрез хора в дома ви или благодарение на комфорта, който сами сте си осигурили. Многото контакти ще ви натоварят психически, особено с хора родени под въздушните или земни зодиакални знаци.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще ви развълнува новина за човек, когото познавате. Това е ден, в който близките ви хора ще имат нужда от вас. В събота ще имате повече лични и семейни отговорности, но развитието им ще бъде благоприятно и успешно. Бъдете грижовни за собственото зи здраве. Възможни са леки затруднения, недоразумения или забавяния в работата ви.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще сте подвластни на най-различни и неочаквани емоции. Вие може да имате оптимистично настроение и да сте изпълнени с надежди за приятни предстоящи събития, но е възможно при по-слаба психика да изпаднете в депресия, песимизъм, да бъдете трудни за комуникация с околните. Помислете добре преди да приемете една покана за гости или събиране.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 


image0 (9K)