Хороскопът за 23 януари: Добър ден за финансовото ви състояние

В събота се постарайте да не се ангажирате с много задачи и да си дадете достатъчно време за почивка и за приятни занимания. Много е важно да се заредите с енергия, да се освободите от напрежението, което сте събрали през седмицата и да останете сами със себе си поне за няколко часа.

Допуснете ли напрежение и конфликти в семейството си, то здравето ви непременно ще реагира с някакво неразположение. В този ден не е време да разрешавате семейните си проблеми или поне не по начина, по който вие искате. Ако сте склонни на компромиси, то ситуацията определено ще има по-различно развитие.

Денят носи събитие или събиране, свързано с дете на ваши приятели или съседи.

Вероятно е да намерите рационално решение на битов или имотен проблем (ангажимент), който ви е притеснявал през последните седмици.

Жените над 35 години ще имат благоприятен ден за развитие на домашните си и лични дела. Ще получат подкрепа от неочаквано място или ще възникнат идеи, които ще ги учудят.

Младите жени ще имат добър шанс за пътуване и за контакти с хора отблизо и далеч (особено тези, които са родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей).

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, събота ще ви зареди с оптимизъм относно развитието на ваша важна цел или задача. Това може да касае вашия личен живот, работа, здраве или приятелски отношения. Комуникацията ви ще бъде предимно с нови хора, навлезли в живота ви. Не е изключена покана за събиране, което ще се състои през почивните дни. Денят ще благоприятства разговори или действия, свързани с финансови планове, предстоящи разходи, важни покупки и др.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, събота ще бъде благоприятен ден за романтични преживявания, за развитие на вашата любовна връзка или за начало на нова. С каквото и да се захванете в дома си, ще се реализира по най-добрия начин. Този ден вещае разговори за наследство или завещание, за притежаван от вас имот, за прехвърляне на собственост и други имуществени дела. Младите мъже до 35 годишна възраст трябва да са смирени, защото тази събота носи някакви изпитания и житейски уроци за тях.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ваши професионални или други семейни дела ще бъдат причина за напрежение в ежедневието ви. Опитайте се да контролирате собствените си емоции и да не допускате по-голямо напрежение в отношенията си с колеги или клиенти. Слабото ви място в този ден ще е работата или бизнеса ви. Добро развитие може да имат финансови дела и интереси, любовните ви и приятелски отношения.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще имате разговори свързани с финансовите ви дела. Днес те ще имат благоприятно развитие или ще постигнете важно за вас споразумение. През този ден ще ви изненада съобщение или телефонен разговор с човек, с когото не сте имали отдавна контакт или който живее в друго населено място. В любовта бъдете внимателни, не притискайте партньора си към важни решения или действия, за които не е готов. За съжаление в събота може да ви изненада неприятна новина или инцидент свързан с човек, когото познавате.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)