Хороскопът за 27 февруари: Специален и прекрасен ден за 3 зодии

В четвъртък ще ви се наложи да поемете по-големи отговорности за семейството или в работата си. Ще ви бъде трудно да отделите достатъчно време за лични или интимни преживявания, тъй като ще сте ангажирани с проблеми на хора около вас.

Заемете се с планираното и естествено развитие на някои ваши битови дела, ремонти или подобрения в дома. Приятно ще ви изненадат думи или действия на човек, роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Това ще бъде благоприятен ден за важен разговор или промяна, свързана с мъж от знаците на Скорпион, Рак или Риби. В четвъртък могат да ви разочароват новини или да ви натъжат събития с хора, които живеят на разстояние от вас. Не планирайте големи неща свързани с дете, тъй като подобни събития ще имат свое собствено развитие.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате ангажименти с пари, документи, различни плащания или финансови договорни отношения. Ще ви бъде приятно да комуникирате или да работите с жени, които може да са по-възрастни или са с по-голям професионален (житейски) опит. Отношенията ви с мъже ще бъдат предимно делови, свързани с конкретни задачи или действия, чието изпълнение трябва да приключи в този ден.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък ще имате причина да се зарадвате или успокоите по въпроси, които са ви създавали напрежение или страх през последните дни. Финансовите ви дела ще се развиват благоприятно, но разбира се всичко ще зависи от разумните ви или практични действия досега. В противен случай грешките ще трябва да бъдат изплатени. Благоприятен ден за създаване на нови приятелства, за срещи или комуникация с приятели от различни градове и села.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, една новина може да ви разстрои или да ви накара да промените планове, за които сте имали сигурност, че ще успеете да реализирате. Новините ще бъдат хаотични и могат да създадат дисхармония в чувствата ви. По-емоционално ще приемате събитията или разговорите в дома си.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще се наложи да действате бързо, особено когато изпълнявате ежедневните си задачи. Това е благоприятен ден в много отношения и трябва максимално да използвате тези положителни за вас вибрации. Отношенията ви с представители на зодиакалните знаци Телец, Дева или Козирог, ще бъдат запомнени със специално преживяване.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 


image0 (9K)