Хороскопът за 30 април: Натиснете спирачка за взривоопасни конфликти!

На 30 април изпълнявайте стриктно задълженията си, както у дома, така и на работното място. Всякакви противопоставяния и конфликти в четвъртък ще поставят на сериозно изпитание отношенията ви с други хора. Помнете, че винаги може да се намери дипломатично разрешение на всяка ситуация или конфликт.

Приятни изненади в четвъртък могат да очакват момичетата и младите жени, които могат да отворят нови хоризонти пред тях за развитие. Една новина или споделена информация за работата или за бизнеса ви, може да ви причини временно притеснение.

Четвъртък ще бъде благоприятен ден за разговори, свързани с изясняване на недоразумения във важни за вас отношения.

Мъжете над 35-годишна възраст ще се наложи да търсят разумен изход от една неприятна ситуация, която е възникнала с техни приятели.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате благоприятен ден за парични дела. В четвъртък може да се ангажирате с получаване или разрешаване на проблем свързан с финансов документ. Денят вещае една изненада у дома или в кръга ви от роднини. Ще ви бъде даден шанс за важна реализация или ще получите радостна новина.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще отделите време за разговори с приятели или съмишленици, които живеят в друг град или държава. През този ден мнозина ще се захванат по-сериозно с разрешаване на битов или имуществен проблем в дома си. Вероятна е важна среща или разговор свързан с пари: заем, плащане и др.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък ще бъде благоприятен ден за разрешаване на лични проблеми и за хармонизиране на важни отношения. В любовта денят може да се запомни с едно приятно изживяване. Конфликтите днес ще предизвикат преоценка на някои лични или професионални отношения.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще обмисляте и планирате действия, към чиято реализация ще се стремите до края на седмицата. Това ще бъде важен ден за любовния ви живот, в който стабилност ще получат тези връзки, които са определени от съдбата или имат кармично значение. Четвъртък ще бъде благоприятен ден за начало на нова романтична връзка, но само ако тя се случи по естествен път. Този ден ще бъде благоприятен за срещи и контакти, свързани с работа или бизнес.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)