Хороскопът за 5 май вещае вихър от бързи обороти и адаптиране към нови ситуации

На 5 май ще ви се наложи на бързи обороти да се адаптирате към новите ситуации, които ще възникнат през този ден. Те едва ли ще ограничат вашите действия, напротив, моите очаквания са да ви дадат по-голяма свобода.

Ще се обсъждат различни промени в работата или бизнеса ви, чиято цел ще бъде да се постигне едно по-добро развитие, да се избегне застоя или отказа от дадена дейност. Не е изключено някои от вас да вземат решение за преместване на друга работа, където ще имат по-добри перспективи за развитие.

Вторник ще бъде неблагоприятен ден за обсъждане на финансови дела в семейството, тъй като на този етап малко неща ще зависят от вашите собствени действия. Вторник вещае важно събитие с бебе или с дете. Добро развитие ще имат планове с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Паричните неприятности, които ще възникнат за някои от вас, са знак за наложителна промяна в изразходването на семейния бюджет или необходимост за коригиране на други ваши действия.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, по-интересни ще са събития от личния ви живот. Възможни са ангажименти с допълнителна форма на обучение, усвояване на нови полезни знания, пътуване с цел научаване на нови неща. Вторник може да ви изненада с приятно събитие на работното място или извън дома ви.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате различни контакти с приятели или с роднини от близо и далеч. В работата си ще се ядосате на някого, но не допускайте задълбочаване на проблема. Опитайте да поправите свои грешки или пропуски, които касаят предимно личния ви живот.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник ще ви се наложи да промените плановете си и да ги адаптирате според събитията, които ще възникнат във вторник. Това ще бъде специален ден за тези, които не се страхуват от новите неща в живота си. Във вторник основните ви успехи ще са свързани с работата или с дейността, с която сте ангажирани.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник някои от основните ви ангажименти или контакти ще бъдат свързани с хора, които са по-възрастни от вас или са представители на държавна, юридическа институция.Ще ви изненада новина за неприятно събитие в живота на човек, когото познавате. Това ще бъде благоприятен ден за разговори, свързани с придобивка за дома или промени в домашната ви обстановка.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)