Хороскопът за 5 ноември: Голяма промяна в живота на Телец, Дева и Козирог

На 5 ноември може да постигнете хармония, ако сте склонни внимателно да изслушате другите, спокойно да реагирате на техни думи или действия, които не ви харесват, да се приспособите към новите обстоятелства, които от сряда се появяват в живота ви. В четвъртък не е време да вървите „с рогата напред“.

Възприемчивостта ви към необичайното, неизвестното, различното, умението ви да зачитате мнението на хората ще бъде важно определящо условие за успеха или неуспеха на този ден.

В четвъртък внимание ще изискат планове и действия свързани с пътуване.

Възможни са както промени, така и възникване на необичайни нови обстоятелства, свързани с важни събития в обществен или политически план. Възможни са повече катастрофи или инциденти от транспортен характер.

През този ден може да се ангажирате със събитие в живота на млада жена, най-вероятно от кръга ви приятели.

Финансовите ви дела могат да се развият успешно, а родените под знака на Козирог, Телец или Дева да получат пари, които най-вероятно очакват.

Мъжете над средна възраст ще трябва да вземат важно решение или да променят нещо от начина си на работа или на живот.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате ангажимент с дете или с по-млад човек. Възможни са разходи, свързани с ваши роднини или уреждане на други финансови отношения. В четвъртък са възможни малки приходи в бюджета ви, но като цяло контролирайте разходите си. Минали събития или хора, които са в Отвъдното ще са повод за разговори с приятели. Може да правите важни планове за близкото си бъдеще, но се съобразете с реалностите в живота и в средата, в която живеете.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, четвъртък ще бъде благоприятен ден за работа с пари или с финансови документи. Използвайте този ден за контакти с представители на държавни, банкови или други институции. Едно от важните събития през този ден ще бъде свързано с човек, с когото сте близки приятели или познати. Мнозина ще запомнят четвъртък със събитие, с което се приключва или започва една промяна в живота ви.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък вероятно ще се ангажирате със среща или събиране, за което предварително ще имате уговорка. Това ще бъде благоприятен ден за уреждане на дела, свързани с документи. Четвъртък ще бъде благоприятен ден за уреждане на любовни или семейни недоразумения и противоречия. През този ден обаче може да възникне неприятен конфликт с ваш бивш брачен или бизнес партньор, с когото имате да уреждате все още неразрешен проблем. Конфликтите могат да възникнат и около неразрешени битови проблеми.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще бъдете натоварени с повече задачи. От вас ще се изисква с по-голяма отговорност да подхождате към изпълнението на всяка една от тях. Бъдете внимателни при обсъждане на въпроси свързани с финансови документи, кредит или ипотека. Неочаквани неприятности ще ви покажат, че неправилно сте преценили една ситуация или някоя конкретна личност. Младите мъже да се пазят от рискови или прибързани действия.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)