Хороскоп за 20 ноември: Близнаците са склонни към изкушения, за Везните – неочаквани приходи

Във вторник ще очаквате да разрешите някои свои проблеми и неприятности по един начин, но всичко ще се развие съвсем различно.

Резултатите ще бъдат благоприятни за вас независимо от тази промяна. Могат да възникнат любовни или емоционални недоразумения в дома ви.

Внимавайте с финансовите си планове, свързани с разходи, които смятате да предприемете във въторник или в близките дни. Бъдете предпазливи, не харчете пари за неща, които не си струват или няма да използвате.

Като цяло негативната тенденция в този ден е свързана с пари.

Овен

Този ден е белязан с повишаване на жизнените ви сили. Чувствате излишък на енергия и оптимизъм. Но въпреки това, няма да може да се справите с неотдавнашните ви грешки и пропуски. Освен това, мнозина от вас чувстват негативно влияние от страна на недоброжелатели. По-добре е пасивно да наблюдавате случващото се – в противен случай  може да се окажете уязвими.

Телец

Време е да започнете да се учите от своите грешки и да извличате полезна информация от миналия опит. Новите познанства може да ви създадат множество проблеми.

Внимавайте на пътя – независимо дали шофирате илиходите пеша.

Не бъдете прекалено активни и избягвайте работата с режещи инструменти и неизправни електрически уреди.

Близнаци

Много вероятно е да се подадете на собствената си вятърничавост и изкушения. Това се отнася най-вече за жените от знака. Мъжете от зодията имат проблеми с партньорката си.

Кризата в отношенията ви може да настъпи преди всичко поради вашата външна сдържаност и притеснение да показвате чувствата си.

Отново ви упрекват в студенина.

Рак

Очаквайте обстоятелствата да бъдат срещу вас. Звездите препоръчват да проявите внимание и предвидливост в деловата си дейност. Постарайте се да избегнете категоричните изказвания, ненужните разговори и язвителните забележки.

Може да засегнете нечие самочувствие и отговорът да бъде кампания срещу вас. Отложете вземането на важни решения. Пазете се от странично влияние.

Лъв

През този ден са възможни самозаблуди и противоречия. Възприемате твърде субективно действителността и не можете да видите истинското положение.

Има вероятност да изпаднете във финансови затруднения поради пропуски и грешки в миналото. Затова бъдете твърде предпазливи. Поддържайте добра физическа форма и изискан външен вид.

Дева

Не се учудвайте, ако финансовото ви положение се влоши. Възможно е да загубите ценна вещ или да се наложи да връщате дългове. Проявете внимание в общуването с околните.

Има опасност от пожар или остър конфликт с непознати. В семеен план също можете да очаквате търкания поради неразбиране.

Опитайте да не се нервирате и погледнете нещата отстрани. Така бихте се справили със ситуацията.

Везни

Не е изключено именно днес да получите неочаквани приходи, които да са ви добре дошли. В личния живот са възможни търкания. Необходима ви е помощ или съвет от страна на приятели.

Не се притеснявайте да се обърнете към тях с молба. Един страничен поглед върху проблемите ви помага да оцените по-добре обстановката, в която се намирате. Така се справяте със ситуацията.

Скорпион

Агресивността и емоционалната неуравновесеност може да се превърнат в причина за финансови загуби или загуба на доверието от страна на партньорите. Нови хора във вашия живот могат да станат причина за неприятности.

Бъдете внимателни по улиците. Не шофирайте бързо.

Следете за знаците на съдбата – подвластни сте на обкръжаващата среда.

Стрелец

Лесно намирате общи точки за общуване с хората около вас и успешно си обменяте идеи, участвайки в различни дискусии и преговори. Не е изключено за някакъв план да ви се наложи да търсите спешно чужда помощ.

Не се стеснявайте да се обърнете към приятели, въпреки гордостта си и принципа си да не взимате дългове.

В крайна сметка не трябва да се притеснявате, целта оправдава средствата.

Козирог

За мъжете от знака е добре да се вгледат внимателно в околните. В случай на нужда изменете отношението си към тях. Грешки или невярна информация може да ви накарат да извършите непредвидени разходи.

Ако не внимавате, възможни са и професионални проблеми. Неправилните и субективни оценки заплашват дейността ви.

Не е изключено да олекнете откъм финанси.

Водолей

Днес е много вероятно към вас да се обърнат с ново предложение. Но не трябва да приемате веднага, защото резултатите от него са доста противоречиви за вас.

Вкъщи е възможно да имате изясняване на отношения. Някой от близките ви се нуждае от вниманието ви.

Вероятно ще ви потрябва съвет на приятели. Поглед от страни ви помага да се ориентирате в ситуацията.

Риби

Денят е подходящ за преосмисляне на натрупания опит и на някои събития от миналото. Обърнете внимание на околните. Възможно е поради непрекъснатия ви стремеж към пари и слава да пропускате най-важното за вас.

Стремете се към спокойствие и не нагнетявате излишно атмосферата около себе си. Търсете компромис във всичко.


image0 (9K)