Хороскоп за четвъртък: Човек от миналото ще напомни за себе си

В четвъртък намалете темпото, както за домашната, така и за служебна работа. На 3 септември всичко трябва да се върши бавно, с вникване в детайлите. Важното в четвъртък ще бъде качеството на това, което правите, а не количеството.

Благоприятен ден за равносметка на постигнатото досега през годината, за планиране на по-важните дела през този месец, за реорганизиране (трансформиране) на задачите.На всяка цена избягвайте напрежението, защото физически и психически ще ви е трудно да поемете по-голям товар. Важно е да се съсредоточите върху личния си живот, а не към живота на другите хора, които имат своя собствена мисия на Земята, които трябва да преживеят своите собствени успехи и неуспехи, възходи и падения. Ако се съобразите с написаното дотук, четвъртък ще намери начин да ви изненада с нещо приятно.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, избегнете предварителни очаквания към този ден. Въпреки големите надежди и енергия, който той носи със себе си, на вас това може да ви се отрази нездравословно. Не сте в най-добрата си форма и ще трябва да избягвате психически и физически натоварвания. Лошите новини ще касаят други хора, но вие ще сте склонни да ги приемете като собствено преживяване. Денят ще ви ангажира с предварително планирани задачи, свързани с дете или с млади хора.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще се поддадете на страховете си, възникнали вследствие на минали преживявания и провали. Вникнете върху думите в началото на хороскопа за деня. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване, за контакти с хора от различни градове или държави. Контактите ще ви заредят с разнородни емоции. Това ще бъде „хапчето“, от което имате нужда сега, за да избегнете състояния на депресия или униние. В семейството си може да имате разговори или ангажименти относно плащане на сметки, уреждане на документи от финансов характер и др.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, може да използвате благоприятната тенденция на този ден да уредите документи или договори от финансов характер. Днешните новини ще имат важно значение. Човек от миналото ви ще напомни за себе си чрез една случайна среща, телефонен разговор или покана за приятелство във Фейсбук. Бъдете внимателни, ако се наложи да осъществите финансови отношения с хора с лоша репутация. Някои от вас в четвъртък ще трябва да се ангажират с подарък за приятел. Стари здравословни неразположения или хронични заболявания ще напомнят за себе си.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, оставете тревогите и страховете в миналото и се опитайте да гледате на бъдещето си с по-голяма доза оптимизъм. Срещите ви с различни хора не бива да ви въздействат емоционално (особено ако тези хора ви товарят с проблеми от всякакво естество). Използвайте срещите и контактите си в този ден, за да откриете чрез тях своите нови шансове и възможности. Любовният ви живот може да бъде много интересен и да предизвика необходимост от вземане на решения. Новина от човек, роден под знака на Козирог, Телец или Дева ще внесе оживление в ежедневието ви.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 


image0 (9K)