Хороскоп за 22 август: Внимавайте! Нещо ще отключи тъмната страна на вашата същност

На 22 август се отдайте на почивка или приятни занимания. Ако задълженията ви изискат отговорна работа, действайте бавно и чистете всяко напрежение, което евентуално ще възникне у вас.

В събота е много важно да отделите достатъчно време за себе си, за самоусъвършенстване, за занимания, които са важни за вашето развитие, независимо с какво са свързани. Не ви трябват шумни компании или твърде много контакти с хора. Напротив, постарайте се през по-голямата част от деня да останете насаме със собствените си мисли и емоциите от преживяванията през последните дни. Ако сте сгрешили в нещо или с някого от началото на седмицата досега, време е да поискате извинение или да коригирате постъпката си.

Да се избягват всякакви меланхолични или песимистични настроения!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота може да обмислите решение, свързано с бъдеща промяна в работата, със стар или с нов професионален ангажимент, с действия касаещи вашия бизнес и др. В този ден бъдете предпазливи с новите познанства или с хора, които търсят контакт с вас. В събота може да получите интересна информация или предложение, чието развитие предстои през новата седмица. Съдбата ще има с какво да ви изненада и оценете това, което ви се дава.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота ще имате повече емоционални преживявания, което ще ви направи много чувствителни. Понякога важни разговори ще бъдат съпътствани с неприятни спорове или конфликти. Това ще бъде благоприятен ден за обсъждане и разрешаване на проблеми от семейно естество. Ще имате благоприятно време да реализирате отложени през седмицата задачи или срещи.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще имате добрия шанс да подготвите изпълнението на нови задачи и ангажименти за следващата седмица. Ще ви се наложи да отделите внимание за разговор или да помогнете на дете или млад човек. Новите познанства от този ден бързо ще ви разочароват. Възобновяването на стари приятелства ще има някаква определена цел, мисия в живота ви.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, събота ще бъде ден на изпитание на вашата воля и търпение. Неприятностите могат да провокират тъмната страна на вашия характер, но дали ще позволите това да се случи, ще зависи изцяло от вас. Ще разберете дали сте успели да постигнете по-добро духовно развитие или все още се влияете от дребните неща в живота. В събота може да се ангажирате с договор или със споразумение за някаква дейност, работа, от която ще очаквате да получите пари или друга облага.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 


image0 (9K)