Христо Стоичков не уважи юбилея на своята майка

Христо Стоичков не уважил 70-годишнината на своята майка – нито с присъствие, нито с подарък, твърди изданиете retro.bg

Леля Пенка отпразнувала юбилея си тихомълком и без никакво настроение, защото в семейството й отново се водели яростни войни. Тя категорично отказала да прави голямо тържество в ресторант,  защото хем щяло да й излезе твърде скъпо, хем нямало да може да събере и трите си деца на едно място.

Въпреки че датата на личния й празник почти съвпаднала с прибирането на Камата у нас – заради представянето на новата му биографична книга, той така и не намерил време и желание да отскочи до село Ясно поле, където от дълги години живее майка му. От друга страна пък – не вдигнал телефона да покани нито нея, нито брат си, сестра си и племенниците на премиерата на книгата, от което те останали за пореден път дълбоко засегнати.

До последно се надявали, че легендарният футболист ще ги извика на светското събитие, а леля Пенка дори планирала да му омеси питка, с каквато го зарадва на бенефиса му по случай 50-годишнината, през 2016-а.

Фамилия Стоичкови явно отново са в обтегнати отношения и почти не си говорят. Майката на Камата не си спомняла откога не била виждала лично внучките си Христина и Мика, които живеят в Америка. Правнучката си Миа пък изобщо не познавала.

Припомняме, че само преди месец и сестрата на Христо Стоичков  – Петя, имаше важен личен повод. Тя навърши 50 години и събра роднини и приятели в елитен ресторант в Пловдив. Сред гостите не бяха нито брат й, нито съпругата му, нито дъщерите им.


image0 (9K)