Христо Терзийски: ГЕРБ може и обещава стабилност и икономически просперитет

„Ние сме част от вас, местни сме, познаваме проблемите тук, затова ще работим за доброто на хората в региона.“ С тези думи се обърна водачът на листата на ГЕРБ – СДС и министър на вътрешните работи Христо Терзийски към жителите на общините Кочериново и Рила.

„Това, което можем да обещаем е стабилност на първо място, сигурност, икономически просперитет и една предсказуемост, защото в тези тежки времена, в които имаме световна здравна криза, на нас ни трябва повече спокойствие и увереност, че нашата държава, че нашето управление, ще се справи с този проблем, за да продължим заедно напред“, заяви още водачът на листата Христо Терзийски.

На срещите в двете общини присъства и областният координатор на политическата сила Даниел Данчев, в Кочериново срещата уважи кметът Иван Минков, а в Рила – кметът Георги Кабзималски.

„В следващите 3 години ще инвестираме общо 210 млн. лв. в образователна инфраструктура по Програмата за изграждане на детски градини, ясли и училища. Ще продължим и строителството на църкви и манастири, защото има ли вяра и добро образование – има народ, има морал, има бъдеще. За да продължи развитието по отношение на здравеопазване, по отношение на инфаструктура, по отношние на образование и на всички останали сектори, ви молим да ни подкрепите на 4 април“, с тези думи се обърна към жителите на Рила и Кочериново кандидатът за народен представител Михаела Крумова.

„Моята работа в Общински съвет е свързана най-вече с образованието, а един от основните приоритети на това правителство е именно то“, каза петата в листата Анелия Любенова, която е областен ръководител на СДС в Кюстендил. „Обещаният двоен ръст на учителските заплати е факт. До 2025 г. гарантираме 2500 лв. средна учителска заплата и 2800 лв. средна заплата за университетски преподавател“, обясни Любенова.

„Само през последната година около 200 човека в Кочериново са включени в различни социални програми. За да продължи добрата социална политика с грижа към хората, ви молим да ни подкрепите на 4 април с номер 28 в бюлетината“, каза д-р Д-р Александър Паризов, който посочи, че общините са били одобрени и са се включили в редица социални проекти.

Според мен, ГЕРБ е партията, която предложи напредък за цялото общество и има стойностна визия за развитие на отделните области, региони и цялата държава. Затова и приех да застана зад тази кауза и да бъда част от отбора в предстоящите парламентарни избори“, обясни експертът по земеделие и осми в листата Станислав Тенев. Той призова жителите на Рила и Кочериново на 4 април да гласуват с номер 28 в бюлетината.

 

 


image0 (9K)