Хубчев преди мача с Франция: Не мислим за класиране на световното първенство

Селекционерът на националния отбор на България Петър Хубчев говори на официалната пресконференция преди световната квалификация срещу Франция. Двубоят на „лъвовете“ срещу „петлите“ е в събота от 21:45 часа и ще бъде предаван пряко по БНТ.

„Нямаме проблеми с контузени футболисти. Всички са здрави. Ще опитаме да убедим момчетата да продължим по начина, по който досега го правим в някои от мачовете. Всеки път го казвам кое е това. Указанията за утре ще са горе-долу същите. Знаем още от първия ден, че няма да можем да разчитаме на двама играчи. Така че сме наясно сме кой ще започне утре“, заяви наставникът на тима ни.

[ad id=“218001″]

Запитан защо България не се е класирала на Световно първенство от толкова дълго време, Хубчев отговори:

„Това е много дълъг период, за да правим изводи. Едно знаем и сме убедени – пътят е доста труден. Няма как да правим изводи и коментари за това какво е ставало преди. България не е световна сила като Франция и ще ни бъде много трудно да се върнем на голям форум.“

Той бе категоричен, че в отбора не се мисли за класиране на Мондиал 2018.

„Това също не зависи от нас. Зависи от другите резултати в групата. Ние не правим такива сметки. Това не е била тема на разговор по време на лагера“, каза селекционерът на „лъвовете“.


image0 (9K)