Червени лампи. Той ви зневерява!

Да бъдеш предадена от мъжа, когото обичаш, винаги действа опустошително. Понякога любовната афера може да бъде предизвестена. Винаги има червени лампи, които примигват, за да обърнем внимание на някои детайли.

1. Той рядко иска да правите секс и винаги намира оправдания да не се случи.

2. Внезапно е променил поведението си с телефона, таблета, компютъра. Ако преди не е имал притеснения какво ще видите в тях, сега е по-предпазлив.

3. Той е сякаш дистанциран към вас, липсва интерес… Все по-често има важни срещи, занимания и ангажименти към други хора и затова не му остава време, за да сте заедно.

4. Има моменти, в които се отнася към вас изключително мило, чак подозрително.

5. Поведението в спалнята се е променило, той иска нови, по-разкрепостени изживявания с вас, които са нетипични за него.

6. Определено обръща повече внимание на външния си вид.

7. Признак за изневяра е, ако той се отнася към вас с пренебрежение, подиграва ви, дори ви сравнява с други познати за вас жени.

8. Често „забравя“ за важни за вас неща.

9. Няма нищо против, дори ви насърчава да излизате повече с приятелки, да пътувате с тях във ваканция.

10. Флиртува във ваше присъствие на живо или в социалните мрежи.

11. Като червен флаг за изневяра може да се приеме и критикуването и неглижирането на вашите нужди и желания, особено ако са свързани с това да прекарвате повече време заедно.

12. Обърнете внимание на обстановката в семейния автомобил, дали седалката до шофьорското място не е размествана без причини например.

13. Обърнете внимание на общите ви сметки и това дали има промяна по тях. Изневярата струва пари.

14. Забелязвате, че той си е свалил брачната халка или че често я сваля, намирайки оправдания за това.

15. Ако не живеете заедно, но вечер се чувате по телефона и разговаряте дълго, изведнъж разговорите стават по-кратки, разреждат се във времето.

 


image0 (9K)