„Черешката“: Айде, бе! Бабини рецепти – баница със сьомга и аспержи в масло…

Какви са тия баби, къде и кога са раждани, кой ги е учил на висша кулинария като за „Черешката на тортата“? Изтрещяха вече хората, нема лабаво или има… кой да ти каже?

В снощния епизод на шоуто на шеф Манчев, спортният журналист Александър Костадинов със замах взе почти максимума от точки – цели 49! Той показа изключително отношение към детайла, готви сам, без шпалир от помощници, представи се блестящо по мнение не само на гостите си, на кулинарния гуру, но и според зрителите, коментирали неговата вечер в социалната мрежа с доста адмирации.

Но пък можем спокойно да недоволстваме от факта, че неговата баба не му е показала рецепти с киноа, с чия, с къри, с пармезан, не му е правила десерти с Нутела… А може и да му е готвила с тези продукти, но той да не пожела да ги сподели с широката публика? За нас, от екзотиката станаха достояние само баница със сьомга и пържени в масло аспержи.

Сега сериозно. Младият мъж се справи отлично, щом „прекатури“ дори и мърморкото Манчев, който по принцип толкова се стиска на високите оценки. Единственото, което подразни феновете на предаването беше, че Алекс можеше да каже: Добра основа получих от баба си, леля си, майка си… сега опитвам с нови продукти, нови вкусове, модерни техники, което всъщност и прави. Но човекът готви и то как!

„Черешката“: Много досаден тоя нарцис Соня, бе!

Очакваме с интерес гости да посрещне дизайнерката Соня Атанасова и с това да приключи нейната седмица с модното дефиле на комбинезони, кифлеене и фасони. А да видим… Но за протокола: Тя снощи яде!


image0 (9K)